Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля

Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията, пише тя
24 юни 2024 17:30, Нели Христова
241
Мила Роберт с реакция: Поиска извинение за захвърлената на земята рокля
Снимка: БГНЕС

След като обществото се възмути, че на изпълнението си по време на прайд Мила Роберт захвърли роклята си с българското знаме, за да покаже тази с ЛГБТИ флага, певицата помоли за извинение. В пост във Facebook тя пише, че не е трябвало да оставя роклята на земята.

Още по темата
Ето какво още казва Мила Роберт:

"България е моят дом. България е дом и на стотици хиляди ЛГБТИ хора. Изпълнението ми на София Прайд и смяната на сценичния ми костюм целеше да вдъхне увереност на присъстващите за това, че имат нашата подкрепа и разбиране и да привлече вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТИ хората. Те са български граждани и са обект на всекидневни обиди и заплахи. Хиляди млади и талантливи хора емигрират всяка година, защото не се чувстват в безопасност тук и това е проблем, за който трябва да говорим. Ако обидите и заплахите към мен са цената, която трябва да платя за това, че привлякох внимание към тази важна за обществото тема, то съм готова да я платя. Нека сме наясно, че има хора, които живеят с обиди и заплахи всеки ден. Нека говорим затова - защо в България хомофобията е толкова разпространена? Защо отказваме да приемем “различните”, които са също толкова хора, колкото и “нормалните”?
 
Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията. Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад - бих я сгънала прилежно."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от Звезди
Ашанти и Нели са сключили брак тайно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
С такъв кеф хвърли роклята с българското знаме,че очевидно това извинение не е искрено. Да си стряга куфарите и да заминава с другите каро нея в Европата. Ние и без тях ще продължим да живеем
106
0
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 дни
Видяха се какви са ценностите на психопатите от пплгдб+, който е гласувал за тези индивиди страда от сериозна ментална ретардация ;)
105
4
 
7
 
! Отговори
Леле преди 6 дни
Лоша реклама няма. Тази никой не я знеше до вчера. Просто я игнорирайте.
104
5
 
1
 
! Отговори
TheGreatest преди 6 дни
Грозно е така плебейски да му се нахвърляте на момето
103
2
 
6
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 6 дни
Според най-големия Исторически парк в света до Варна тая трябва да се извинява в сливенския!
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Щерьо Ванев. Не виждам да е привлекателна с нещо.
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Що се занимават с глупости ? Мотики няма ли за тия ?
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ти си една прелетна птица, не си дърво. Днеска свиеш дом тук, през зимата - там, ос и раш и се местиш, какво толкова. Кой във Франция ти знае магариите, можеш и за принцеса да се представиш.
99
1
 
6
 
! Отговори
Обичай Родината преди 6 дни
Мрази държавата!!!!
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
България не е само дом, България е Родина! Но такива като вас това не го разбират и няма никога да го разберат.
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
С един жест тая нискочела направи против ЛГТБТ....(последния да затвори вратата) много повече, отколкото всичките от Атака, Възраждане и т.н. Не случайно народът е казал - "от акъла си пати".
96
0
 
10
 
! Отговори
Щерьо Ванев преди 6 дни
Това е най-голямото долнище, което се е помислило за публична личност. Не бих се изхвърлил върху нея.
95
2
 
19
 
! Отговори
По-леко с числата преди 6 дни
Цялото извинение е за да се вмъкне невинно фразичката "България е дом на СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛГБТИ хора". Сериозно? Тук да не ти е Америчко, където озверели левундери в университетите заедно с продажни психолози и медици от десетилетия натрапват джендърастката масова психоза и съсипаха живота на две поколения. Още малко ще се изкарате 10-15% от населението. Да, да, ама не. Много са ви евтини номерцата.
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тази да не е арменка или молдовка, че България била неин дом, но не и нещо повече. Как хубаво са се загнездили на всеослушание баш такива.
93
2
 
4
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 6 дни
Аз ако го направя подобно нещо на някой концерт в Москва Вова ще ме прати на фронта в духовата музика.Иначе Шаманчето един път каза пред публиката няколко думи на английски и после Вова му заповяда да се подстриже на купичка и да изпее 50 пъти в една песен"аз съм руснак"
92
2
 
2
 
! Отговори
Да живеят ТХЦ! преди 6 дни
Да живеят традиционните християнски ценности представлявани в България от Копейкин, Пулев, Устатата, Шкварек и Младен Маринов! Девойките в национално знаме са срам, а ние гордост за нацията!
91
0
 
6
 
! Отговори
Цветанка Ризова преди 6 дни
Тези сами се определят като различни. За мен са нормални, но е ненормално поведението им...предния прайд някакъв драг нещо си беше си наврял българския флаг в трибуквието....
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Има поне две фондации и й плащат и парите не миришат- няма друго обяснение да се резилиш публично така зверски!
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако беше захвърлил ЛГБТ роклята след това, можеше да му се размине на тоя
88
0
 
29
 
! Отговори
Observer преди 6 дни
Мила, мен лично не ме е грижа какви наклонности имаш и как и с кой го правиш, ама защо Ти и ей такива като теб си мислите че трябва да да бъдете в центъра на вниманието на хората. С това предизвиквате омраза, ненавист и отвращение. Толкова нормални хора имат нужда от помощ и състрадание, честно за вашата сбъркана общност ама грам не изпитвам съчуствие или съпричастност. Вие сте едни нарцисисти