Хю Джакман и Кейт Бекинсейл опасно близки на "Уимбълдън"

Това ли е новата холивудска двойка
16 юли 2024 22:53, Дарена Найденова
12
Хю Джакман и Кейт Бекинсейл опасно близки на "Уимбълдън"
Снимка: Getty Images

Финалите на тазгодишния турнир „Уимбълдън“ бяха изпълнени със звездно присъствие, включително това на Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот. Двете дами се появиха на финала между Карлос Алкарас и Новак Джокович, като принцесата на Уелс лично връчи златния трофей на испанеца. Това беше една от редките появи на Мидълтън в публичното пространство след поставената ѝ ракова диагноза през март тази година.

Преди обаче Кейт да привлече вниманието към себе си, камерите бяха насочени към Хю Джакман и Кейт Бекинсейл, които показаха близост на трибуните. Двамата бяха уловени да се прегръщат и да си шепнат в ухото, докато са се настанили в кралската ложа. Актьорът от „Върколака“, който се раздели със съпругата си Дебора-Лий Фърнес през септември миналата година, не можеше да изтрие усмивката от лицето си, докато се наслаждаваше на компанията на колежката си.
 
Двамата актьори присъстваха на женския финал на централния корт между Барбора Крейчикова и Жасмин Паолини, спечелен от чехкинята в три сета.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Йоб преди 1 месец
Осъзнай се, Хю,отърва се от една баба, за какво ти е сега друга баба?
6
0
 
0
 
! Отговори
ДоДо преди 1 месец
До До номер 4: Катрин Зита Джоунс е от Уелс. И има малко корекции по нея.
5
1
 
0
 
! Отговори
До номер 8 преди 1 месец
Ами като начало гледай Хари Потър, Карибски пирати, Игри на тронове и т.н. От всяка страна има бонбонести актриси, само трябва да потърсиш
4
0
 
6
 
! Отговори
:))) преди 1 месец
Мацката го харесва!Да са живи и здрави!:)))
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радвам се на такива новини, това значи, че все още има нормални, не минали под дъгата на другия бряг. Пускайте по- често такива новини.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие осъзнавате ли, че най-красивите актриси са или британки или австралийки, демек пак британки?! Сетете се за 5 красавици актриси и ги проучете да видите кви резултати ще ви излязат.
1
0
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Прегръдки,нашепване в ухото и после плющена.Евала,Хю.Мацката е от класа.