Деси Стоянова слиза от екран, разделя се с "Преди обед"

Утре е последният й ден като водеща на предаването
Обновена: 25 юли 2024 12:10 | 25 юли 2024 12:10, Александър Попов
43
Деси Стоянова слиза от екран, разделя се с "Преди обед"
Снимка: Олег Попов, bTV

Едно от дългогодишните телевизионни лица на bTV – Десислава Стоянова, ще се раздели официално утре със зрителите, екипа на „Преди обед“ и колегите си от bTV в последното издание на предаването за този сезон.

"Прецених, че е дошъл  моментът да затворя тази глава от професионалната си биография, за да мога да отделям повече от времето и енергията си на новата си професионална страст – обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимавам от няколко години. Приключвам едно телевизионно приключение, изпълнено с много емоции и хиляди искрено споделени истории, за което винаги ще си спомням с вълнение. Беше обогатяващо за мен, вярвам, че е било така и за зрителите, на които благодаря, че бяха неизменно до нас. Благодаря на bTV за шанса и на екипа на предаването за всеотдайността, с която готвехме всеки един от тези 2750 ефира“, споделя Деси Стоянова.

"Утре точно в 9:30 ще застана за последен път пред зрителите в ролята на водещ на „Преди обед“, а до мен ще бъде Александър Кадиев, точно както беше преди 12 години, когато двамата започнахме да пишем тази телевизионна история. А от понеделник в ефира на bTV ще се излъчва най-доброто от сезон 13, в който имах удоволствието да водя предаването заедно с Петър Дочев", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Вейдър преди 1 месец
Мисля че вече не е толко секси,предаването се крепеше на баджаците и .Времето не прощава
39
0
 
3
 
! Отговори
Сенеката преди 1 месец
С водещата Гала си оспорват купата за най досадна фалшива и куха лейка!
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кадиев е най-зле стоящият водещ във всички телевизии.
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази жена е интелигентна, но предаването е напълно безсмислено. Никога не чух по него полезна информация, даваха само кривене и мучене
36
7
 
6
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Добре, че беше Сашко с нея, та да стават предаванията. Иначе е доста привюекателна фигура...но това едва ли има нещо общо с журналистическите способности ;)
35
4
 
11
 
! Отговори
подъяне блус-бенд преди 1 месец
Предаването е изчерпано отдавна а и тя като водеща,за какви медийни учения става въпрос след като тя не може да говори нормално и винаги бърза,вече даже не я обличат с къси поли за да я гледат и пенсионерите.Магьосници,готвачи,артисти но не и това което трябва да бъде
34
4
 
14
 
! Отговори
Хахахазр преди 1 месец
обучения по презентационни и медийни умения ... ОМГ, бре! Това нещо като специалност комуникации ли е в университета? Безработни неудачници учат кок да правят пауър пойнт презентации???
33
1
 
10
 
! Отговори
Нормално преди 1 месец
Нова работа, нов мъж, така трябва да е в живота.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Успех Деси
31
5
 
13
 
! Отговори
жоро преди 1 месец
Винаги съм се питал какво прави тази умна и хубава жена в това предаване.Може би известността?Съществува прекрасен живот и без да си известен.Желая успех и нови предизвикателства.
30
0
 
5
 
! Отговори
Съдия Дред преди 1 месец
Нямаше да го разбера,защото отдавна не гледам ,,българска "тв.
29
1
 
17
 
! Отговори
. преди 1 месец
НЕ ГЛЕДАМ И НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ ПРЕДАВАНИЯТА И ВОДЕЩИТЕ ПО bTV ( и по NOVA ) . И трите национални телевизии , както и БНР са христоматиен пример за пропагандни медии с брутален медиен слугинаж , липса на каквато и да било обективност , болезнена липса на етика , нагласени предавания с "правилните" гости и неизменните високоплатени поръчкови водещи. Ако има нещо по-д о л н о и по-отвратително от БГ политик , то това е БГ алчен , продажен , поръчков журналоист !
28
7
 
7
 
! Отговори
К9 преди 1 месец
Тази съм я засичал 4 или 5 пъти, докато превключвам каналите и единственото впечатление, което имам от нея е, че май имаше готини баджаци. Толкоз по темата!
27
2
 
4
 
! Отговори
До Пфф преди 1 месец
Бумърите веднага ще ти сложат минуси. Те са свикнали да са роби. Тяхното се нарича Стокхолмски синдром.
26
4
 
8
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Симпатична и естествена. В новата й работа ще е хубаво да подхване сашето с говорни дефекти и ленор-ска реклама, че ми писна от "се едно" и "Шушене на слънце"
25
2
 
9
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТИ преди 1 месец
"новата си професионална страст обученията по презентационни и медийни умения" - кой нормален се записва в нейните курсове?В България истински журналисти няма-както всяко нещо и тази професия е имитация.На тази и изградиха образ на "голямата журналистка" и тя си повярва.
24
1
 
6
 
! Отговори
Зрител 31 преди 1 месец
Жалко . Но успех в новото начинание
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко! Много добра водеща, но телевизиите трябва да сменят водещите за по-интересно.
22
15
 
7
 
! Отговори
Пфф преди 1 месец
Не мога да си представя да работя за един и същ работодател повече от 6 месеца, а това за 12 години, трябва да си супер мазохист. Преди го наричаха робство.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално да се махне, стана прекалено уок телевизията, личеше си как не ис се занимаваше.