Никол Кидман и дъщеря й Съндей блеснаха на червения килим

Двете дами се появиха в Париж
31 юли 2024 22:02, Дарена Найденова
4
Никол Кидман и дъщеря й Съндей блеснаха на червения килим
Снимка: Getty Images

Никол Кидман и дъщеря ѝ Съндей завладяха червения килим в Париж.

57-годишната актриса позира за снимки с 16-годишното си копие по време на събитие на луксозната марка OMEGA във френската столица. Двете застанаха една до друга на червения килим, демонстрирайки завиден стил и невероятна прилика.

Никол Кидман, която е лице на часовниците Omega от 2005 година насам, се облече в изцяло бял костюм на Valentino, комбинирайки скъсена тениска и пола. Визията ѝ бе допълнена от бели токчета с остър връх и златен часовник. Русите кичури на актрисата бяха оформени на меки вълни, спускащи се свободно по раменете и гърба. Кидман реши да остави вниманието да пада изцяло върху часовника, който, разбира се, беше Omega, като изключи всякакви други аксесоари от стила си.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Никол Кидман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма запомняща се роля ,пък и красива не е - клоща със злобни студени очи ! -някак си покрай оня круз /дето и той е нищо/ мн ни я набутваха и продължават
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никаква прилика няма между тях, дъщерята прилича изцяло на баща си. Никога не съм намирал Кидман за красива и секси, въпреки че изглежда нежна. Има нещо, което е страшно отблъскващо у нея, нещо около устата и носа и начинът, по който се смее, не мога да си обясня защо толкова мъже я харесват.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кръстила е дъщеря си "Неделя"?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е лошо копието, но оригиналът си го бива!