Дуа Липа заведе Калъм Търнър в Косово

Двамата са на фестивал
1 авг 2024 13:26, Ивета Иванова
8
Дуа Липа заведе Калъм Търнър в Косово
Снимка: БГНЕС

Дуа Липа продължава да се носи на крилете на любовта. По всичко личи, че връзката между певицата и Калъм Търнър се развива много добре.

Поп звездата и актьорът започнаха романтичните си отношения през януари.

Дуа вече не се притеснява да се показва с приятеля си в социалните мрежи. През юли тя постна снимка с него от фестивала Glastonbury.

Сега изпълнителката и Калъм пък са се щракнали в Косово. Дуа и баща ѝ организират музикален фестивал в родната си страна. Той се казва Sunny Hill. Явно през тази година певицата е била там в компанията на любимия си.

Тя публикува в профила си в Instagram серия кадри от Косово.
Първо я виждаме със сестра ѝ Рина Липа. Двете дами се наслаждават на фестивала, като Дуа е с червена рокля, а Рина носи зелен тоалет.

Третата снимка очарова феновете. Там изпълнителката позира с Калъм Търнър. Актьорът държи бира и видомо е в добро настроение. Той носи черна риза и тъмни дънки

Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
смях преди 1 месец
сега разбрах защо тази ми изгражда като югославска певачка
3
2
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 1 месец
Косово са албанци, но косовари и албанците от Албания не се разбират много. Албания е с друга история, има католици, православни, докато Косово е изцяло мюсюлманско. Косовари има и в Македония, избягали по време на войната. Сега така говорите, защо не се обединили, ама ако тръгнат ще скочите защо пък се обединяват. Тепърва ще има размирици по линия албанци-сърби. Да не в само Косово изкуствено? Аз смятам Босна и Македония за далеч по-изкуствени. Включително етнически са много по-смесени.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А оная дет Рита Ора няма ли и тя да ходи натам.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Косово нали са албанци. Защо не се обединяват с Албания? Ако наистина са независими трябва сами да решат този въпрос. В противен случай показват че са изкуствена територия, държава е трудно да се нарече.