Разводът се отлага - Джей Ло заведе на шопинг сина на Бен

Отчуждените съпрузи явно правят опити за помирение
14 авг 2024 18:11, Теодора Драгоева
1
Разводът се отлага - Джей Ло заведе на шопинг сина на Бен
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес прекара един цял ден в пазаруване със сина на отчуждения си съпруг Бен Афлек. 55-годишната Джей Ло и 12-годишният Самюъл Афлек бяха уловени от папараците да се отдават на шопинг в продължение на пет часа в Ел Ей, на фона на уж предстоящия развод на проблемната двойка.

Въпреки че бракът на Лопес с 51-годишния Афлек се разпада, двамата изглежда поставят децата, включително и доведените си деца на първо място.

Лопес споделя 16-годишните близнаци Еме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни, докато Афлек е баща на три деца – Вайълет, Серафина и Самюъл, които са  от брака му с актрисата Дженифър Гарнър.

В неделя по обяд фотографи забелязаха Лопес и Еме да пристигат в къщата на Гарнър, която се намира в Брентуд, двете остават само около 15 минути, но по-късно носителката на „Грами“ излиза със Самюъл, който пък е облечен в тъмносиня тениска с графики, черни дънки и маратонки.

Смята се, че Еме е била оставена да излезе с доведената си сестра Серафина, която предпочита да се нарича с по-мъжкото име Фин.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Дженифър Лопес
Още от Звезди
Роко на 24 г., Мадона с емоционално послание за сина си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
и като пазаруваха преди 3 седмици
какво ми купиха, само това ме интересува.