Близнаци на Чарли Шийн – Боб и Макс, подкрепиха майка си

Актьорът споделя 15-годишните си синове с бившата си съпруга
22 авг 2024 23:00, Дарена Найденова
15
Близнаци на Чарли Шийн – Боб и Макс, подкрепиха майка си
Снимка: iStock

Близнаците на Брук Мюлер и Чарли Шийн вече са големи и симпатични млади мъже.

Преди няколко дни 15-годишните Боб и Макс позираха заедно с майка си по време на парти в чест на 47-ия ѝ рожден ден. От снимката става ясно, че момчетата са наследили високия ген на родителите си и вече дори достигат по височина Мюлер.

Рожденичката, която беше омъжена за Шийн от 2008 до 2011 година, носеше бяла рокля с ресни в долната част, прегръщайки синовете си. Тя стои между момчетата, които са облечени в еднакви сиви тениски.

Цялата  статия за близнаците на Чарли четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: чарли шийн
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
007 преди 2 седмици
Алкохолик.
12
2
 
1
 
! Отговори
GD преди 2 седмици
Тва е Румен Бахов :)
11
1
 
7
 
! Отговори
от 10 преди 2 седмици
същото е и с Глобалното им Затопляна - Ал Гор прави филми, че още преди 20 години трябваше, половината суша да е под вода от топонето на ледниците и уж увеличаващото се ниво на океана, а и той и последно Обама-с милиони от измамата си купиха имения на крайбрежието, че Обама е и на остров-е нали ще ви залее водата бе,според вашите собствени учения, що купуване на плажната ивица-ама бизнесът е добър-милиарди от продажба да въображаем продукт-въглеродна емисия-не ти трябна ни завод, ни работник!
10
2
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 2 седмици
номерът вече не ви ли е известен от пландемията - прави се "тест", дето и папая дава, че е положителен, след това ви се прилага "лечение", което е 90% до 100% - фатално и готово процентите по всички графи на статистиката растат, а милиардите - валят! спин трябваше да е убил африка до 2000 година, в момента те си утроиха населението, ковид трябваше да ни затрие-в отново в държавите от африка,които не правиха нищо - населението нарастна с 10ки милиони за периода на пландемията,а не намаля и грам!
9
2
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 2 седмици
знам я - "БезСимптомно Болен" - нали това е Терминът им, ами то тогава каква е Дефиницията на Здрав - Не е ли БезСимптомен?! е тогава за Къв Вирус говориме - дето Разболява Изборно ли?! Измама за Пари и за Оправдаване на Болест, дето си е ГейЧума и която няма, ама няма нищо общо с БезВредният Вирус на ХИВ!!
8
1
 
7
 
! Отговори
До НаПълно НеВаксини преди 2 седмици
Явно не знаеш разликата между ХИВ позитивен и болен от СПИН. Ваксина ти трябва срещи глупост, ама няма още
7
2
 
5
 
! Отговори
Василев преди 2 седмици
Дали си гей или ***,разликата е съществена.Начина на живот,партита,алкохол и наркотици.И много кинти.Те и всички от Холивуд живеят в друг свят.Оставете ги.Нека гледаме себе си,нас си.Защото сме живи за оплакване.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никой не го интересува
5
4
 
5
 
! Отговори
НаПълно НеВаксиниран преди 2 седмици
Цъфти, Нагледното Доказателство за Измамата ХИВ - от 2011 с положителене тест, вече 13 години, по-здрав от 99.99% от Българите, а какво да се каже за Меджик Джонсън, 33 години вече с ХИВ, през което време е толко болен и умиращ, разбираш ли, че 1.2 Милиарда доларчета натрупа!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз съм риби клоун.
3
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя Шийн си призна преди време , че се е чукал и с мъже и е спал с актьора Кори Хайм, който е бил на 14г. тогава. А тук в БГ тъпите мъже, които иначе са срещу "джендър идеологията" му се възхищават на тоя наркоман бисексуален и Хив позитивен. Ето това е двуличие.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Как ги "споделя", по-конкретно? Ядат ли ги? Какво е "висок ген"? Това е поредният изкуствен интелект - всеки ден нови автори, които пишат еднакво зле!
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Близнаците дето са на 15 години вече са мъже? И заедно с майчицата си не са известни на никой въпреки че са синове и бивша съпруга на великия Чарли Шийн! В чест на Чарли си пускам сега песента на Chris Rea "The Road the Hell" която е главен саундтрак на най- великия филм за рокери в историята на киното "Beyond the Law", a Чарли прави най-великата си роля в този филм, заедно с Майкъл Медсън! Изроооoooди!

Спонсорирани публикации