Пери Едуардс призна, че не общува с Джеси Нелсън

Двете бяха част от Little Mix
22 авг 2024 22:15, Ивета Иванова
6
Пери Едуардс призна, че не общува с Джеси Нелсън
Снимка: Getty Images
Пери Едуардс проговори за отношенията си с Джеси Нелсън. Двете дами явно не общуват една с друга. Красавиците бяха част от момичешката банда Little Mix от 2011 г. до края на 2020 г., заедно с Джейд Търлоу и Лий-Ан Пинок.
 
Но в края на 2020 г. Джеси изненадващо обяви, че напуска бандата. Според някои източници, тя не е съобщила това лично на колежките си и те научили от медиите.
 
Little Mix съществуваха като трио още известно време, но през 2022 г. обявиха, че се разделят и ще преследват самостоятелни кариери.
 
Сега Пери разкри, че не е говорила с Джеси, откакто тя напусна Little Mix през 2020 г. Певицата призна, че е съсипана от края на приятелството им.
 
"Ние не разговаряме, не сме го правили от дълго време. Наистина е тъжно, разбиващо сърцето. Но понякога тези неща се случват и хората решават, че искат да вървят по различни пътища, и това е абсолютно добре. Бих желала това да се беше развило по различен начин, но не можеш да контролираш как се развиват нещата", коментира звездата пред британския "Cosmopolitan".
 
Тя все още е близка с Лий-Ан и Джейд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Звезди
Меган Фокс и Машин Гън Кели са говорили за възможността за бебе
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е тези вече наистина не съм ги чувал. Но ми звучат като големи палавници. Днес ще има ли статия за нови голи снимки на Емили Ратайковски. И тя е голяма грешницаа.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ревнах
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой?

Спонсорирани публикации