Гришо с ново гадже, заби знойна туркиня

Екин-Су Чулчулоглу е модел и риалити звезда във Великобритания
Обновена: 25 авг 2024 10:40 | 25 авг 2024 06:50, Петър Бойчев
144
Гришо с ново гадже, заби знойна туркиня
Снимка Стоп кадър бТВ

Родена в Турция манекенка е новото гадже на Григор Димитров, тръбят таблоидите на Острова. Според "Мирър" най-добрият български тенисист се среща с Екин-Су Чулчулоглу.

Брюнетката живее във Великобритния от 10-годишна, а кариерата й като модел и телевизионна звезда се развива повече от успешно. Чулчулоглу е победителка в риалити формата "Островът на любовта".

В информацията се твърди, че 30-годишната Екин-Су се е запознала с 33-годишния Гришо чрез общи приятели. След това двамата прекарали време заедно в Лондон, Париж и Монте Карло.

Димитров няма официална връзка от месеци, след като се раздели с румънската актриса и модел Мадалина Генеа преди месеци. До миналия юни пък Екис-Су пък бе заедно със своя колега от "Островът на любовта" Давиде Санклименти.
 
Макар че Гришо и Чулчулоглу опитали да запазят своя романс в тайна, двойката била забелязана в Париж. "Те просто се разхождаха небрежно, снимаха се с фенове и бяха толкова приятелски настроени един към друг. Привличаха внимание, но опитваха да се скрият.

Това е връзка, която никога не бихте очаквали да видите по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и просто изглеждаха така, сякаш се забавляват", цитира "Мирър" свой източник.

Изданието припомня, че Димитров преди това излизаше с певицата на Pussycat Dolls Никол Шерцингер и тенис звездата Мария Шарапова, а преди време се говореше, че е имал връзка със седемкратната победителка от Уимбълдън Серина Уилямс.

Той също е свързван с американския модел Емили Ратайковски, пише MailOnline

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: гаджегришотуркиня
Още от Страната
Доброволци и пожарна още борят огъня в Гюргич
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
8
 
13
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 3 седмици
Сбогом на Топ10...
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до80 Ти ми напомни за Краси Радков където преди години разправяше на Слави Трифонов истинска история:"Една баба от Враца тръгнала да прибира магарицата си от поляната.Само че на съседа магарето искал да мандръса магарицата й.Бабата усеща това и хвърля престилката си върху задницата на магарицата, но магарето въпреки това се нахвърлило върху магарицата. И бабата заплакала. Собственика на магарето я утешава: Не, реви, това е само една престилка. А тя: кво няма рева, пенсията ми беше в престилката.
60
13
 
14
 
! Отговори
Няма стимул преди 3 седмици
Джокович има жена и деца, тоя само някакви парцалки. Те затова го пръскат на терена, все го бият. Джокович има стимул да побеждава, тоя има само стимул да играе, не му трябват победи, и със загуби му цъкат кинтите
59
5
 
19
 
! Отговори
До 73 преди 3 седмици
Ако не бяха 30-те му милиона и известността му, с коя щеше да е? Дали щеше да е с моделки и подобни? Щеше да е най-много със сбръчканата леля Мара общата
58
1
 
6
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
Живее му се на наш'то. Кара я на принципа - от камък да е, ду.п.ка да е:)) Ами поне ги бива на вид. Ся тая кат му врътне едно меджик при оджата...и първата титла от ГШ ще е факт :D
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма нищо турско в нея тя е Британска водеща родена в Англия
56
2
 
10
 
! Отговори
Мен преди 3 седмици
Не се задържа с една ... или той избира келави както баба викаше или той е келавия ....
55
7
 
19
 
! Отговори
Ivan преди 3 седмици
Стига завиждате на човека, злобари.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като студент най-големи забивки ставаха в студентския стол, където освен от нашия институт идваха девойки от други места. Хапваш си супичката и дискретно фиксираш. Най-ефективно беше, отиваш когато стола вече е пълен и имаш голяма възможност да станеш център на внимание. Така беше и когато отидох по разпределение, там стола беше на общината и имаше голямо разнообразие от млади специалистки, учителки, чиновнички, инженерки и т.н. За Гришо знам повече за жени, отколкото за корта. Жив здрав да е.
53
5
 
15
 
! Отговори
75 преди 3 седмици
Ако беше жена и сменила толкова партньори колкото тоя Алфонс, как ще я наричате?,умна жена няма да погледне на мъжопроститутка,а той е такъв.
52
8
 
8
 
! Отговори
Нквд преди 3 седмици
Туркините преди брак само от заде дават тая е отворена като кофичка от кисело мляко
51
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Момичето е супер! Браво Гришо!
50
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гришката изкарал пари, клецал който и когато му се клецало, а панелистанеца седнал с кафенце, цигарка и вафла като порядъчен ром и коментира. Не върви.
49
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Смени жени от всички националности... И не се задържа с никоя.
48
6
 
22
 
! Отговори
Мнение преди 3 седмици
Грищо всетакива "кифли" ги намира. Само Мария Шарапова беше достойна за него!
47
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гришата е стар ерген. Може да се подмята насам, натам с разни фусти, това ще му остане. Джокович две деца има... Гришата 200 любовници смени. Разсейва се. Скоро ще се пенсионира.
46
8
 
16
 
! Отговори
Дедо от село преди 3 седмици
Браво на момчето... а резнал ли е вече п.шока, или предстои. Да дадете и снимки от сюнета.
45
1
 
20
 
! Отговори
Точен преди 3 седмици
Гришо цели циците, по добре от топките за тенис.
44
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 65 Напротив, Григор се хваща с всякакви. И с много по-богати от него и с много по-бедни жени от него. Тоя нашия не подбира бе. К'вото му падне. ФАКТ- Серина Уилямс!
43
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само с българка не е бил, това говори само по себе си колко стават нашите напудрени кранти!