Дъщерята на Ален Делон с половината наследство на баща си

Анушка Делон ще вземе двойно повече пари от братята си
28 авг 2024 21:36, Теодора Драгоева
13
Дъщерята на Ален Делон с половината наследство на баща си
Снимка: Getty Images

След смъртта на Ален Делон, който почина на 18 август на възраст от 88 години, сега цяла Франция се чуди дали почитателите на легендарния френски актьор, считан за еталон за мъжка красота в световното кино, ще станат свидетели на битка за наследство, подобно на кавгите между потомците на покойния певец Джони Холидей?

Според големия син на Ален – Антъни Делон това няма да се случи, въпреки че Делон остава най-големия дял от имуществото си от 150 млн. евро – 50 процента, на своята единствена дъщеря Анушка, която е средното му дете.

Антъни, който е син на Ален от първия му брак с Натали Делон, заяви във френската преса, че няма намерение да се кара със сестра си: “Няма да има проблем с наследяването, тъй като всичко е записано в завещанието“.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ален делонАнтъни Делон
Още от Звезди
Гуинет Полтроу се радва на сина си преди той да се изнесе
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
До Анонимен...,беше много отдавна..Но ми направи силно впечатление че жената,която лежеше гола на пода,беше спомената като негова дъщеря..Не помня филма,но тая сцена се е запечатала в паметта ми..
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ей това е интересната новина, а не за смъртта на АД.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колко от половината наследство.Трохи.На запад не само във Франция законодателството е предвидило като умре човек да вземе половината а и повече от наследството.Дарения,наследства се облагат с огромни данъци.Наследниците ще получат по малко от половината от парите и имотите.И после полученото от всеки наследник пак дължи големи данъци.Това се прави за да няма Имотни Династии.Човек сам да постигне каквото постигне за наследниците трохи.Правят се хиляди врътки за да се избегне от наследниците ама Н
7
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Момата е убаа. Само веждите и като на ирански ходжа.
6
2
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Многократно в миналото съм попадал на статии за Ален Делон. Той без никаква свян, обясняваше, че Анушка му е любимката и най-много нея обича. Даже имаше и една статия с Антъни, големия му син, в която прозираше раздразнението от това фаворизиране на полусестрата му от баща му. Сигурен съм, че ако имаше законов начин, щеше да остави на 100% всичко на нея. Но не изключвам варианта, че като е знаел закона е оставил в някоя Швейцарска банка тайна сметка на нейно име за 100 милиона
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ПроСоТо --- Да не я бъркаш с майка й Розали ван Бреемен?
4
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Свободна ли е ?
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хаха, имате грешка. Напротив, Ален Делон винаги е бил радетел на традиционните ценности. Обявиха го за хомофоб, защото каза, че жената е за мъжа, а не друг мъж. Полуголата от филма За кожата на един полицай , е актрисата Ан Парийо, която не му е дъщеря и му беше гадже няколко години. Значително по-млада е от него, но не му е дъщеря.
2
6
 
8
 
! Отговори
ПОКЛОН пред А.ДЕЛОН преди 2 седмици
АЛЕ,АЛЕ,АЛЕ БЛУ.........СИНИЯТ АЛЕН ФРАНЦУЗИН.......В НАЙ-НОВОТО ВРЕМЕ на Емануел Макрон го искараха КРАЙНО ДЕСЕН а Ален Делон вероятно си тъгувал с носталгия за миналите времена на запад и НЕ СЕ УЧУДВАМ...................КОНТИНЕНТ ЕВРОПА НЯМА и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО а ХРИСТИЯНСКАТА религия е създала на полуостров ЕВРОПА лежащ на геоложката плоча на континетнт АЗИЯ културно-цивилизационната ХРИСТИЯНСКА особеност Континент ЕВРОПА..........ТО ЕСТ възможно е континент ЕВРОПА да е УМРЯЛ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА
1
29
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
в един от филмите му,не помня кой,тая Анушка игра негова любовница и се търкаляше чисто гола пред него в една от сцените..Още тогава ми се видя малко откачена тая работа..