Кметът на Разлог обяви 14 септември за Ден на траур

Отлетя един млад човешки живот при звездите, написа кметът на града
13 сеп 2024 21:00, Нели Христова
18
Кметът на Разлог обяви 14 септември за Ден на траур
Снимка: БГНЕС

Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев обяви 14 септември за Ден на траур в общината в памет на загиналия днес пилот Венцислав Дункин.

"Отлетя един млад човешки живот при звездите.

И умря, както живя. Истински български боец. Един от най-добрите млади български пилоти. Скърбим с неговото семейство - за непрежалимата загуба.

Обявявам 14 септември за Ден на траур в град Разлог.

В знак на почит - знамената ще бъдат спуснати наполовина на сградата на общинска администрация.

Бог да го прости!", написа кметът в профила си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Страната
Готви се протест срещу бъдещата мина за злато край Своге
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ми то си е жив траур с такъв кмет за Разлог!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Военните са хрантутници и мързеливци. Живеят в техен си свят където заплатката им е гарантирана, пенсионират ги на 40 с двугодишно плащане на изпроводняк. Нямам какво да ги жаля. А аз цял живот плащам данъци и не мога за едно море да събера. Хайде и за мен ден на траур, че съм умрял още приживе!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Когато загине работник на строеж,не се обявява национален траур,хем нещо е допринесъл реално за обществото, като не е погубил и държавно имущество за 1 лев,а да не говорим за 50-100 милиона.Гузна съвест и безхаберие се замазват с тия траури...
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Журналистите е хубаво да слагат подходящи снимки към текста!
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Съболезнования на близките и на двамата. Ужасно съжалявам. Още едни жертви на политическото ни безхаберие и откровена политическа престъпност, позволила армията ни и въоръжението й да претърпят такъв невиждан крах. Ние сме една окупирана и ограбена държава, в която вместо самолети, пилотите ползват барутни погреби, въпреки че сме платили милиарди за нови, които не видяхме и няма и да видим. Това е престъпно!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Абе не го познавам момчето дето си е умрело, значи не мога да кажа нито хубаво нито лошо. Но защо не се обявява ден на траур за всеки който си е умрел докато е на работа?
9
1
 
0
 
! Отговори
И кениянски имена преди 4 дни
До 9 АзъКанъАзъ7112136860 също не трябва да има!
8
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 4 дни
Жалко е ,че си отиват смелите ,за да останат такива ,като кмета на Разлог.Цинизъм е да "скърбите"- "декларативно" и с патос - всички ВИЕ,които сте причината за унищожаването на българската армия.Каква жестоко ирония на съдбата ,ако е вярно това ,че единият от загиналите пилоти е чакал дете- извършен е баланс между" видимия "и "невидимия свят" ,като един баща си отива ,за да се появи детето му.Дано ,идва светла душа на Земята!Това също ще е заради баланса ,защото от останалите има в изобилие.
7
13
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 дни
Това е убийство. Не е инцидент. Мотивът е да няма празник за членството ни 20 години НАТО. Извършено е от русофили. А Радев и неговите лакеи са дали предимство да извършат прецизно нарушение на системите за катапулт Разследващите са на Радев кокарджата пръйдналият борсоук мангаул хората. Ще заключат инцидент.Случаят е убийство.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Поклон!!!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"КОМЕНТАРИ" 1 И 3 са писани от едно и също тролейче
4
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
"1",ЗА ТЕБ ще имапомия.
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А самолета кой ше го плаща :)))
2
4
 
22
 
! Отговори
Ами преди 4 дни
Обаче забележете, за другият нищо не обявяват. Няма ден на траур. Знаете ли защо? Защото е над 40. В Източна Европа хората над 40 ги считат за старци и безполезни, от които няма нужда. Затова хора, не плащайте данъци, спира те да спазвате законите и живейте по вашите правила. Никога не позволявайте законите да ви казват как да живеете. Никога не работете на трудов договор. Ако имате бизнес, само нелегално работете. Никога не плащайте данъци. А да избегнете ДДс, просто си крадете.
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
кебапчета ще има ли