Лиъм Пейн е взел няколко вида наркотици в нощта, когато почина

Аутопсия е показала наличието на „розов кокаин“ в тялото му
Обновена: 22 окт 2024 12:07 | 22 окт 2024 12:06, Елка Василева
13
Лиъм Пейн е взел няколко вида наркотици в нощта, когато почина
Снимка: архив, БГНЕС

Американски медии публикуваха първоначалните токсикологични доклади, свързани със смъртта на певеца Лиъм Пейн, според които той е употребил множество наркотици в нощта, преди да почине, предаде АФП.

Още по темата
Бившият изпълнител от „Уан дайрекшън“ почина миналата седмица, когато падна от балкона на хотел в столицата на Аржентина. Според Ей Би Си нюз (ABC News) и Ти Ем Зи (TMZ) частичната аутопсия е показала наличието на „розов кокаин“ в тялото на Пейн. Това е смес от наркотици, съдържаща по-специално метамфетамин, кетамин и MDMA или екстази. Открити са също крек и бензодиазепини. Според Ей Би Си нюз в хотелската стая, в която 31-годишният изпълнител е бил отседнал в Буенос Айрес, е открита и „импровизирана алуминиева тръба“.

Резултатите от аутопсията показват, че по време на падането е бил сам и че е „имал епизод на пристрастяване към наркотици“, както вече обясни аржентинската прокуратура. Певецът е претърпял „множество травми“, както и „вътрешни и външни кръвоизливи“, свързани с падането, което е причинило смъртта му. Миналата седмица аржентинският вестник „Кларин“ (Clarin) публикува снимки от хотелската стая на Пейн, на които се вижда бял прах на масата, до лист алуминиево фолио и запалка, както и телевизор със счупен екран. Прокуратурата съобщи, че в спалнята са открити вещества, които изглеждат като „наркотици и алкохолни напитки“, както и счупени мебели и други предмети.

Служител на хотел, заподозрян, че е доставил наркотици на Пейн в деня на смъртта му, е разпитан от властите, но все още не е арестуван или обвинен, съобщи местната полиция за Ей Би Си нюз.

През 2010 г. Лиъм Пейн се прочу като част от момчешката поп група „Уан дайрекшън“, която беше създадена през 2010 г. след участие в британската версия на музикалния формат „Екс фактор“ и се превърна в една от най-печелившите в света. Групата се разпадна през 2016 г., тъй като членовете ѝ преследваха различни проекти, включително солови кариери.

Певецът е говорил открито за трудностите, които е срещнал по пътя на славата, както и за проблемите си с алкохола. През 2023 г. той разкри, че е прекарал известно време в център за рехабилитация. Бившата му партньорка, певицата Черил Туиди, призова в петък да се уважава достойнството му и осъди „статиите, изпълнени с омраза и медийната експлоатация“ относно смъртта на Пейн, които причиняват „допълнителна вреда на всички, които скърбят в момента“. Двойката има син, който сега е на седем години.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от ЕС
112 деца са изчезнали в Гърция за половин година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 11 минути
време е вече да ги надживееш тези неща.Имало е действително труден период,но ти трябва да оставиш всичко зад гърба си и да продъжиш напред.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 46 минути
Така е, но Путин го е метнал от прозореца. Санкции на Русия.
13
2
 
4
 
! Отговори
Брад Пит преди 49 минути
Този татуиран шмокльо някога изработил ли е дори един цент ? Такива да *** като мухи ! Полза от тях - никаква ! Нула ! Даже 2 нули !
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
Ти да видиш. Аз си мислех, че е от витамин Ц-то, киноата, хляба от лимец и зеления чай му е станало нещо... тц тц тц
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 56 минути
Ни мои да бъди ! ШОК !
10
0
 
6
 
! Отговори
бл преди 1 час
"... няколко вида наркотици .." Все пак ако ползваме думичката "наркотик" като бройна, би трябвало да е "няколко вида наркотика". Критерий за наемане в Днес.бг: 2 на изпита по Български.
9
0
 
1
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 час
Тъй... До тука не виждам да е взел нито един наркотик (ако беше, щеше кротко да се натръшка). За сметка на това са цитиране няколко мощни ЦНС стимуланта и депресанта (включително венозен анестетик), дето хич не ми е ясна логиката с кой и какъв акъл някой би ги омешал... Крайният ефект със сигурност ще е непредсказуем. Да би на валиум (транквилант) / оксикодон (наркотик) седяло - най-много да изгуби съзнание и да му спре дишането (това с наркотика) :).
8
0
 
3
 
! Отговори
? преди 1 час
Много е притеснително , че отговорните за културата с която ни наводняват от спц. мрежи и екрани са на наркотици, участват в оргии , снимат се ,после се изнудват , псуват Бог по филмите си , учат на безнравственост , лъжи , убийства , доста доста протеснително.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Много любопетна е терминологията в заглавията. Умррял с ковид - "загина". Скочил от балкона -"почина"?
6
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 час
Напълно е изтрещял от мощните синтетични наркотици.Напълно безотговорен индивид.Има дете,но се е назобил и пребил от балкона.И сега кой ще се грижи за това дете?
5
1
 
5
 
! Отговори
mda преди 2 часа
Ми да не ги е взимал
4
1
 
11
 
! Отговори
бай Гошо преди 2 часа
да де, ама не мога да разбера какво толкова ни занимават с наркомани и певаци...?!
3
1
 
9
 
! Отговори
бай Данчо преди 2 часа
да де, ама не мога да разбера какво толкова ни занимават с наркомани и певаци...?!
2
1
 
8
 
! Отговори
Фифо преди 2 часа
Британски уайттраш, тъжна картинка...
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Откъде ги е взел от Халите ли :)))