Костадинов: След като подкрепяме Украйна, да подкрепим Газа и Ливан

Той се включи в шествието "Дайте шанс на мира"
21 окт 2024 20:00, Александър Попов
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Поход с призива "Дайте шанс на мира" се проведе в София и още няколко града в страната. Шествието, организирано от "Възраждане", се обяви против военните действия в Близкия изток, а сред присъстващите имаше палестинци и ливанци.

В столицата хората се събраха пред НДК и в 18,30 часа потеглиха с лозунги "Не на израелската окупация и апартейда", "Долу ръцете от Ливан", "Дайте шанс на мира".

"След като в единия случай сме подкрепили уж жертвата Украйна, би следвало в другия случай трябва да подкрепим категоричната жертва - Газа, Палестина и Ливан, а не да подкрепяме агресора, който всеки ден избива стотици жени и деца", каза Костадинов и призова това да не се премълчава.

Според него, ако конфликтът ескалира, хиляди бежанци ще се насочат към България и по правилата ние трябва да им осигурим дом, работа и закрила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
0
 
0
 
! Отговори
Карачанаков преди 2 минути
Костя май нещо не си добре,да не си се нашмъркал кога пък ти си подкрепял Украйна тези дето си ги събрал там знаят ли къде се намира Газа и още нещо аз ли не видях що няма руски знамена.
303
0
 
0
 
! Отговори
Руси преди 8 минути
Ами прави са в случая ! И едните са жертви и другите !
302
2
 
2
 
! Отговори
Бизона преди 1 час
Пълен *** ...Много не правилен ход от страна на Възраждане.
301
2
 
2
 
! Отговори
Скрий се преди 1 час
Левак
300
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Коцето измъкна мусюлманския вот изпод краката на пеевски и доган.А през това време ПП си подмиват д-тата за нова зглобка с Бойко.Няма място за сравнение
299
6
 
4
 
! Отговори
Някой преди 2 часа
Не сравнявайки Копейкин със Волен! Волен поне беше забавен с изцепките си ...атакуване НАТФИЗ, клекшопове , замеряше сервитьорка с пържоли...! Докато този е сух , сервилен , безинтересен, просто парадиращ с наглостта, цинизма и лъжите си!
298
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Копейката е бледо копие на Волнен. Сегашните фенове на копейката са бившите на Волен. Да ви питам копейки Волен оправи ли България или оправи само себе си ?. То е така - докато има шарани ще има и рибари.
297
5
 
3
 
! Отговори
Някои преди 2 часа
...май забравиха, че точно Путин си напуска мародерите да грабят и убиват в Украйна! Както и че точно Хамас нападна Израел с ракети, убиха над 1200 ,повечето невинни, и отвлякоха 250 заложника! Евреите им го казаха в прав текст...освободете заложниците и почваме преговорите! Само че, от Хамас много обичат палестинския народ , и заради 90 заложници, загинаха над 40 хиляди!!! Коце Копейката също обича и страда за палестинския народ! И всички му "верваме"!
296
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Няма как, за съжаление. Израелските брутални престъпления бяха подкрепени или подминати с мълчание. Газа беше разрушена, сега има израелска инвазия в Ливан, а тези, които подкрепяха Украйна много бързо се скриха, отчасти и от срам. Вече не чуваме изрази от типа на 'териториялна цялост', 'окупация', 'инвазия', 'бомбандировки над цивилни', 'човешки права' и т.н., защо ли? Защото след Русия Израел извърши точно същото, дори по-лошо, но нямаше нито една санкция.
295
5
 
5
 
! Отговори
А бе, преди 2 часа
...Копейката да не е почнал да сънува 70 девственици? Надоли ...По-скоро миризма на рубли се разнася!
294
7
 
3
 
! Отговори
Брей, преди 2 часа
...Копейките се оплакват от "демокрацията"? Трогателни са! Колкото до Адолф, той винаги се е учил от ...Сталин!
293
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Абе, грантаджиите, к'во станА? Нещо демокрация, а, у. Ще ви се като чичко Адолф да разстреляте неудобните, нали така?
292
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Много е хлъзгав тоя,щом е с над-полковника и е със Сомо-млякото,дето опитва да забремени мъж.Отврат...
291
12
 
5
 
! Отговори
КОСТАДИНЕ, преди 3 часа
СЛЕД КАТО ПОДКРЕПЯШ РУСИЯ, ПОДКРЕПИ ИЗРАЕЛ... ПО ЛОГИЧНО Е.....
290
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Имам познат. С виШу УбразУвание. сУфиянче, на години с две деца и хубава работа.Първо гласуваше за Костича. После за Слави-чалгата. След това за Копейката щото говорел верни?! неща.Гледам го и се чудя кога изпуши тоя човек, като започна да гласува или преди това.Това са мнозинството бъгаре. *** с претенции.
289
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
На гърба на жертвите, Костя иска да набере рейтинг. Много пошло,, Костя. Типично по комсомолски почин. Отблъскваш хората.
288
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Невероятно е колко елемтарни хора има в Бг, да гласуват за тоя...циркджия
287
7
 
7
 
! Отговори
крундел преди 3 часа
ихаа, колко борци за мир, ама не казват, че е за "руский мир"...иначе явно евреите добре разчистват терорягите, че леля ви е впрегнала късоплодника отзадроден да хленчи...все пак терорягите са сериозна инвестиция за началниците на късоплодника...
286
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този какво му нареди Мутрафонова и е първа писта.Утре и Иран може да подкрепи.Как има толкова *** български гласоподаватели, да гласуват за тоя клоун?
285
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Напишете в Тубата "Къщата на Костадин Костадинов в село Константиново" и искам пак копейките да ми обяснят как всеки среден човек в провинцията на 40 има такава къща за няколко милиона лева реална цена