IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Стандартът "Стара планина" се завъртя в порочен кръг


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

50
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Ами то чисто месо от обрезки, което е идеално за кайма цената му е около 6.50 лв....каква е тая кайма по 9 лева килото, по- изгодно е да си вземеш чисти пържоли на тази цена.
отговор Сигнализирай
49
Беров
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Купвайте за Бога братя същите *** но на по-високи цени.И се радвайте на истинска безвредна и полезна храна.хи..хи..Лаборатории,изследвания, шменти- капели за балъци.
отговор Сигнализирай
48
Луканков
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Между другото в България има утвърден държавен стандарт ако си спомня министъра и той се казваше БДС.Та по този стандарт се работеше десетки години и си беше добър.Не е нужно сега да откриваме топлата вода.Стандарта го има обаче никой не го спазва и няма никакъв контрол.За това ядеме *** и търгашите печеля за сметка на нашето здраве.
отговор Сигнализирай
47
бай Йух
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Купувате си кухненски робот с месомелачка, както аз направих - струва към 500 лева, но си заслужава всяка стотинка. След това дебнете в "Кауфланд" или "БИЛА" за намаления и си купувате да речем свински бут за 5,99 и после си го мелете. И имате 100% чиста кайма от месо :))))
отговор Сигнализирай
46
Бай Колю
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Аз пък си купих кайма Стара планина на Тандем.... Моя *** грешка от недоглеждане! Пазарувах доста неща и просто не видях колко струва! След това, вече в къщи погледнах касовия бон... 0,5 кг беше 4,51?! Т.е. 9,02 лв за килограм!!! Няма да си кривя душата, добра беше каймата! Но пък на такава цена, че дори и на по ниска, спокойно може да се купи чисто месо, примерно свински врат без кост или шол или каквото се сетите! А това все пак е кайма, колкото и "чиста" да е, поне 20% сланина има в нея...
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Всичко с този стандарт си беше и си остава PR акция. Лошото е, че е българска.
отговор Сигнализирай
44
Един Българин
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Прав си! Неможело без соя! А преди 50 г как е можело,а? Едно време имаше един салам "Дуросторум" с цели парчета месо вътре...ехааа. Че и "Камчия" и "Хамбургски" бяха много добри. Последния накрая на "социализЪмА" го поразвалиха. Може би са се сетили да сложат соя :)
отговор Сигнализирай
43
Stan
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Стандарта е стандрат за да се спазва.Нарушителите трябва да се наказват, а за имиджа им няма да коментирам.Който иска да произвежда по този стгандарт, трябва да го спазва, а не да се оправдава и да праща порби сам по лаборатории...
отговор Сигнализирай
42
VINI
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Истината е една че колбасите в България наистина са със съмнителен произход.Не може един и същи колбас купен последователно няколко пъти да е сразлично качество това какво ви говори.Така че производителите да не се правят на ударени общо взето Тровят ни и то големи фирми.
отговор Сигнализирай
41
за соята и хората
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
И да предупредя , че ако някои се опита да ми ползва идеите без да ми плати за консултантски услуги ,ще яде истински натурален соджук!!!
отговор Сигнализирай
Новини