Опитах кренвирши Бони - гума. Много зле... После скара на Чико - горе-долу ставаше ако се абстрахираме от претенциозния етикет и цената, разбира се. Накрая опитах наденица на Браво... е няма толкова твърда и жилава наденица просто. Какво ме топли, че нямало соя, като е тъпкано с кожа, мастни тъкани и жили? Само на Тандем не съм пробвал... но пък техни кремвирши за 6 лв. бях пробвал още 2005... ужасна гадост. сега са и по-скъпи.Ще си останем само със спомените за колбасите от соца, това е.
отговорСигнализирай
39
за соята и хората преди 14 години
50
Така ще се създаде един стандарт за качествени колбаси, който ще е от полза за българските происзводители на колбаси , животновъди и ще бъде оценен не само от българския консуматор но и от европейския ценител на здравословното и екологично хранене Идеята не е лооша , няма и да се оливам карто Доган бей , и дон Цеци , ако получа скромен хонорар ор МЗХ , :) ,хехе
отговорСигнализирай
38
.neutralen. преди 14 години
57
ИСТИНА ВИ КАЗВАМ,НЕ ЗНАМ КАКВО РЕВЕТЕ ТОЛКОВА ЗА ТОЗИ СТАНДАРТ?!?!ЯСНО Е ,ЧЕ Е ДАЛАВЕРА.А Я ДА ПИТАМ КОЙ КУПУВА МЕСО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВЕ?!?!?КАТО СИ ГЛЕДАМ МОЕТО СЪСТОЯНИЕ,СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ ДОСТА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ НАРОДА КУСВА МЕСО САМО ПО КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА.ТАКА,ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРЕЦАКАНИ ЩЕ СА БОГАТИТЕ,А НА БОГАТИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЕДНИТЕ ,ТАКА ,ЧЕ ЗАЩО НА НАС ДА НИ ПУКА ЗА ТЯХ ГОРКИТЕ ..........УСПОКОЙТЕ СЕ :)
отговорСигнализирай
37
ИВАН преди 14 години
121
КАКЪВ СТАНДАРТ Е ТОВА АКО ВСЕ ПАК РАЗРЕШАТ ДА ИМА 0.1% СОЯ ? ТО АКО ТОЛКОВА РАЗРЕШАТ КОЙ ЩЕ КОНТРОЛИРА, ЧЕ НЯМА ДА СА 2-3% И НАГОРЕ ? УМРЯЛА РАБОТА. ИЛИ ДА Е С 0% СОЯ ИЛИ ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ИЗОБЩО !!
отговорСигнализирай
36
Анонимен преди 14 години
112
в европейските държави няма кайма мелят е на място на месарския щанд
отговорСигнализирай
35
Анонимен преди 14 години
102
До 32Затова казах че целта беше да се вдигнат цените,без да се обезпечи технически стандарта
отговорСигнализирай
34
за соята и хората преди 14 години
141
След обявените резултати за нищожното съдържание на соя в колбасите и според твърдението на производителите, соята е попаднала в суровината при обработката на самото месо от европейските му производители. Като сме тръгнали да налагаме стандард гарантиращ чисто месо в колбасите , нека да продължим и с други параметри на един колбас.1. Да няма консеватори оцветители овкусители и тям подобни Е666 дяволий в колбасите с логото Стара Планина2.Да с правят само от месо от гледани в България животни ..
отговорСигнализирай
33
Анонимен преди 14 години
201
Ок месо, ама това месо как може да си сигурен дали е говеждо, свинско, или кучешко, котешко, конско? Дали е от здрави животни, или заклани в състояние на агония, или направо от умрели? Да не говорим, че за някои прослойки това си е печеливш бизнес, но за сметка на нашето здраве-умряла на бай Иван кравата на село, обажда се на точните хора и този 500 кг. труп изчезва за минути Соята била ГМО, ами животните, дето ги тъпчат с цял арсенал хормонални препарати, за да им стимулират прираста и продуктивността? Безконтролното прилагане на антибиотици и химиотерапевтици, често пъти от стопаните, без да се следи изтичането на карентните срокове? Всичката я Мара втаса в месопреработването и колбасарството, само соята остана да се оправя....
отговорСигнализирай
32
МАЛОУМНИЦИ преди 14 години
191
НЕ МОЖЕ ДА ВЪВЕЖДАШ ДЪРЖАВЕН СТАНДАРТ И ДА НЯМА ПОСЛЕ ЕДНА БЪЛГАРСКА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ПЪЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ А ДА ПРАШТАШ ПРОБИ В ГЕРМАНИЯ.РЕЗИЛ!
отговорСигнализирай
31
bmw fan преди 14 години
43
може би е така, но сравнявам каймата стара планина с тази която си меля в месарския магазин в младост 1 и старата планина не е по-добра
отговорСигнализирай
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години