IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

308
СУПЕР НАГЛИ
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
И БЕЗПОЛЕЗНИ ГОТВАЧИ ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ : АЙДЕ МАРШ
отговор Сигнализирай
307
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 0
Ами утре ни предлагайте месо на цена за един грам,много "шеф тарикати" се навъдихте нещо?
отговор Сигнализирай
306
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
До 303 Ама сравнявай правилно - колко е стека на плажа в Гърция? ;-))) Ако ще стравяваме ресторанти - този снек-бар на плажа във Варна за луксозен ресторант ли го имаш? Аз не смятам, че в скъп ресторант ще те пуснат нос, по джапанки или къси *** или по бански.
отговор Сигнализирай
305
Смешки
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Тая паржола като е толкова скъпа и лукцозна, като я изакаш после акото може ли да го продадеш втора цедка?
отговор Сигнализирай
304
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 5
Като искаш ниско платен готвач отива в кръчмата до вас да си хапнеш замразена вратна пържола от миналата година
отговор Сигнализирай
303
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 4
До Ноби, *** готвач е женати и *** ... яж си боба с наденицата, пусни си чалгата и живей елементарния живот на мекотело
отговор Сигнализирай
302
КЪВ СИИИ ТИ БЕ
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 2
Един читав готвач в момента по Черноморието взима по-висока заплата от повечето служители в големи компании с редица отговорности и специализации. МИ ТОВА Е ПРОБЛЕМА. ОРЯЗВАНЕ НА ЗАПЛАТА ГО РЕШАВА
отговор Сигнализирай
301
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 7
Коментарите пак са на комплексирани човечета, които искат от евтиното ама да изглежда като скъпо. Когато искаш да ядеш евтини кебапчета ги яж, ама когато си тръгнал да поръчваш нещо качествено ще трябва да си платиш. Влез в гърция в истински ресторант не в кръчма(таверна) да те видя колко си отворен.
отговор Сигнализирай
300
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Явно манията за величие избива. Зная само за един българин, работещ като шеф. В Щатите- хотел Бельведере/ ако не греша/. Командва голям екип от хора и правят храна за доста хотели. Имаше филм за него преди 5/7 години от ам. телевизия. Поразиха ме и годините му/27/ и супите,обвивани като салами за транспортиране. Останалото е избиване на чивия.
отговор Сигнализирай
299
Бай БанюМутротарикат
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 2
Докараха ни до там, че да не стъпваме по БГ заведения тия прости червени мутри. Тук из Гръцко всеки ден на таверна, вече ни се втръснаха рибите и морските дарове - всичко прясно прекрасно приготвено, големи порции и перфектно обслужване. При пет човека сметката не може да удари 100 евро. 400-500 гр. вратна телешка пържола с 200-300 гр. гарнитура е 12 евро, крехка и вкусна. Кви тбоунове и райбай-и в Задунайската *** - всичко е леш възкресена с химия, кушай *** мъдър и не дей да мрънкаш.
отговор Сигнализирай
Новини