IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

298
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
И тоя "шеф" със същия акъл като останалите. За бългаския кръчмар проблемът винаги е в клиента, а не в него. Клиентът е длъжен. Смешници ! Аз като клиент, сигурно съм много *** и неразбиращ от тази ракетна наука, с която се занимават българските кръчмари, ама в Италия, Испания, Гърция, Турция и ред други държави, проблем с рестораните нямам. Доволен съм, плащам си и оставям добър бакшиш. Само тук в БГ вечно аз нещо съм в грешка. Затова в БГ в ресторант не стъпвам. Готвя си и толко. Кръчмари
отговор Сигнализирай
297
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
Ходил на училище и се научил да чете. Сега проверката да покаже дали се е научил и да пише и смята.
отговор Сигнализирай
296
Че и нагъл
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 0
Само приказките му за клиента виж! Защо е възможно ресторантьор нагло и безнаказано да демонстрира такова обидно и презрително отношение към турист? Наложително е да има една комисия по етика в Министерството на туризма, която просто да отнема правото на грубите ресторантьори, хотелиери и пр. да развиват дейност.
отговор Сигнализирай
295
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 0
Шеф,Шеф .колко да е шеф?!
отговор Сигнализирай
294
Men
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 1
Шишков а може ли да го сравняваме е едно италианско село Позитано му фикат и в него има няколко ресторанти със звезди Мишлен и нито един от тях няма цена на грамаж. Всичко е на цяло ястие и цената в ясна преди да поръчаш. В бг няма нито един със звезда даже няма и препоръчан само
отговор Сигнализирай
293
Матрял
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 0
Абсолютно съм сигурен, че това капанче на плажа зарежда и държи на склад меса от 300лв килото,ама наистина вярвам. :)В България половината население се храни с такива пържоли и то всеки ден.А локацията му е много добра,по добра от Лондон,сервитьорите с ***,ама с дрескод... Клоуни, каквито готвачите,такива и ресторантите
отговор Сигнализирай
292
Така
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 3
Първо за да отидеш на нашето Черноморие трябва да не си завършил и първи клас,да си много голям мазохист, или да си от малцинството дето няма възможност да мине границата !! Трагедия българска! Закривайте този цирк че не се издържа вече!!
отговор Сигнализирай
291
Мухаха
преди 1 година
Харесвам 35 Не харесвам 0
Тия дето са мили чинии и са рязали картофи по кварталните ресторантчета на Запад всичките се върнаха в България като Шефове ..... ахахахахаха .
отговор Сигнализирай
290
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 0
Да не сравняваме ресторанти с 3*Мишлен с посредствени наши кръчми.
отговор Сигнализирай
289
Супер Селтак
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 1
Айде оня с пържолите пак се изхожда тука, алооо, рибай, сърлойн и тибоун а също и рампстейк, 8 унции 10 или 12? На скара на майкроуейв или обикновенна фурна - като ги изcеpеш може ли да ги различиш кое roвнo от каква пражола е а?
отговор Сигнализирай
Новини