IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

288
Шеф Тъпанарски
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Няма значение дали умееш да готвиш или го правиш с качествени продукти, важното е да умееш да изпразниш портфейла на клиента. Айде не можели да четат, как пишат във фейсо а? Диктуват на Сири ли?
отговор Сигнализирай
287
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 1
Да не говорим, че по нашенски заведенията държат във фризер нещата, които не се поръчват често. Така, че какъвто и да е рибай като го извадят от фризер, поразмразят го в микровълнова и ти го сготвят - кой знае каква подметка ще е. :-)
отговор Сигнализирай
286
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 0
Нашите шеф готвачи са толкова добри, че само като им кажат рибай Блек Ангъс и веднага даже познават и стандартизацията. :-)Само че тук е България и рибай Блек Ангъс има на различни цени и грамажи, със и без стандартизация. Например "Майстори месари" продават много хубави големи рязвасофки на рибай и т-боун, на съвсем различни цени от тези във Вивенда със usa стандартизация.Така че - докато тези двама шеф готвачи не отидат в Мазу на луксозното ни крайбрежие - чак тогава да сравняват и обиждат.
отговор Сигнализирай
285
Българин
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 1
Ако този беше истински готвач, а не поредният позьор с престилка, щеше да застане на страната на клиентите и да уточни, че стандартната телешка пържола е от 250 до 300 грама. А не половин кило буца, каквито са сервирали на хората в троен вариант. Отделно, няма стандарт за ценообразуването на телешките стекове в ресторантите, затова всеки сервитьор навсякъде уточнява кое за какво е. Дори не е смешно вече
отговор Сигнализирай
284
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 0
тоя шишков пропусна да напише, че на читавия готвач на морето му се къса *** от работа 16 часа 2/2 или 5/2 и ако има почивен ден, то удари тото джакпота..
отговор Сигнализирай
283
Готин
преди 1 година
Харесвам 28 Не харесвам 0
На всички " шефове на кухни" ще кажа: Не се учудвайте, когато плочкаджията дето ви реди кухнята или тоалената в заведението ви каже, че реди лукс и квадратен метър труд му е 500 левчета.
отговор Сигнализирай
282
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 34 Не харесвам 2
В ресторанта на Том Керидж( 2 звезди Мишелин) тристепенно меню струва 155 паунда. Тоя иска горе-долу толкоз за вечеря в някакъв хоремаг!
отговор Сигнализирай
281
До Възможности /120/
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
Ти остави класната мацка сама да прецени дали да излезе на среща с момчето, което предварително я е предупредило, че финансовите му възможности са ограничени. Класното момиче е умно и красиво, може да мисли и да преценява. Такива момичета не се срещат чак толкова рядко, стига да умееш да ги забележиш. Разбира се, ако не считаш за "класна мацка" празноглавата кифла с половин кило грим на невзрачната физиономия, която сама се е обявила за "класна" и чака принца с частния самолет. Има да чака.
отговор Сигнализирай
280
ХХХ
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
Аз съм изфестният шеф Мартин ганьовеца .......правя мезета да си е*е мамата за 2000$ режа мъдете на коча и ги правя на скара ! Шеф Иван ме подкрепя както и Шеф гошо , пешо , драго , любо ....тоя ****ал алексей .....шеф димитър ....абре шефове сме се събрали !
отговор Сигнализирай
279
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
ти ко тенис на маса ли искат да играят? де го изкопахте тоя ***
отговор Сигнализирай
Новини