IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

278
Мен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 2
"Известният готвач Таньо Шишков" ??? Първо не е известен, второ - не е готвач и трето - не се казва Таньо Шишков ами Тънко Пишков.
отговор Сигнализирай
277
Мен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 2
Закривай !!! :)
отговор Сигнализирай
276
Народна мъдрост
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 2
Пази Боже сляпо да прогледа.
отговор Сигнализирай
275
Впрочем...
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Всички летуващи на родното ни Бетономорие мазохисти сме вкусвали миризлливите подметки дето тарикати кръчмари са се опитвали да ни пробутат за " скъпите пържоли " .... Не е минал дори един сезон в който ХЕИ да не са санкционирали и глобявали заведения по морето за храни с отдаааавна изтекъл срок на годност.... Шишчето Шефков първо да опита тоя "скъп" рибай дето не се знае от кой екарисаж е дошъл и после да се изказва кои пържоли са скъпи и кои не са....
отговор Сигнализирай
274
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 2
Тоя ,,шеф'' за местна консумация тръгнал да обяснява за скъпи локации. Шишков ли си,шиш кебап ли си теб в наистина скъпите локации биха те взели само за помощник,да им правиш заготовките. И то с доста уговорки.
отговор Сигнализирай
273
До 221 - продължение
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 3
Оказа се, че през това лято в заведенията по цялото ни Черноморие се предлага само замразена океанска скумрия. Хората негодуваха и питаха защо от заведението не купуват риба от местните рибари, които всеки предиобед около 11.00 ч. пристигаха с лодки на плажа и предлагаха прясно уловена риба. Сервитьорката смутено отговаряше, че това не е възможно, защото снабдяването на заведенията ставало по определени правила. Такива ми ти работи.
отговор Сигнализирай
272
До Анонимен 221
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 3
Разсмя ме, понеже ми припомни едно лято от времето на соца. Родителите ми бяха още млади, а аз бях злоядо малко дете и затова вечер, вместо да се храним в стола на почивната станция, където най-често сервираха постен зелен фасул и увехнала диня, нашите ходеха с мен по заведения и най-често в едно, което наричаха "Гръцко", защото там свиреха само сиртаки. В менюто имаше само рибни блюда.На следващата година отидохме пак там, но се оказа, че по цялото ни Черноморие през това лято предлагат само...
отговор Сигнализирай
271
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 1
Ххахахаа,Варна ли е скъпа локация бе овчар?
отговор Сигнализирай
270
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
Тоя ,, шеф '' мога да го светна че селото в Гърция където ходя често Камари се казва цените са по тънки от така наречените скъпи локации у нас. Само че всичко е на топ ниво.
отговор Сигнализирай
269
По-долу №222 пише
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
нещо, което си помислих и аз. Този дали ще може да докаже вида и произхода на това месо с проверен и издържал проверката документ? Да не се окаже, че прословутият рибай е от престаряла нашенска крава, пратена в кланицата защото вече не дава мляко?
отговор Сигнализирай
Новини