IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

423
Тото
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
В допълнение, редно е ресторантът да мери продукта пред клиента или както е по често - с сметката се носи и бележка от кантара, които също е вързан към фискалната система.
отговор Сигнализирай
422
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 2
Абе какъв "Блек ангъс" в плажното капанче бе, чувате ли се въобще какво говорите ??? Имали са говеждо някакво и са решили да го продават на 350 лв килото. Кой се върже - върже. Преди някакви години влизаме с жена ми в кафене във Варна. Поръчваме си капучино. Не помня цената, но към момента беше 2-3 пъти повече от средната. И какво мислите се случва ? Пред нас момиченцето зад бара пълни по една чашка с гореща вода, отваря по едно пакетче инстантно "капучино" и разбърква старателно с лъжичката
отговор Сигнализирай
421
до 435
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 14
Плаче ми се като ти чета коментара. От години ходя на стейкхаусове и цена от 20 до 60 лева за 100г. е нещо нормално за повечето меса. Както и винаги се пише на 100г. Не мога да разбера, защо след като нямате понятие продължавате да пишете измишльотини, вместо да седнете и да се образовате малко. А дали месото било премиум или не, е съвсем отделен въпрос и няма общо с темата. Има меню, четеш. Ако не може да четеш, плащаш, като поп. Айде яж ми премиума и със здраве! :)
отговор Сигнализирай
420
Тото
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 9
От къде ви намират , такива шемети бе ;)))Някви елементарни ципури и лавраци обикновено са на грамаж, дори в среден клас заведения. Естествено и луксозното телешко в лукс ресторант ще е така. И цените винаги са за суров продукт, запомнете го аборигени. А да ,още нещо - сервитьор е обидно да те предупреждава за цени, без да питаш.
отговор Сигнализирай
419
Меню
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
Затова се гледа менюто ,грамажа и цената и тогава се поръчва, на който не му е угодно ....моля....
отговор Сигнализирай
418
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
До Анонимен, всеки средно интелигентен човек знае че в основното меню на всеки ресторант се посочва цената и теглото на ястието в готов вид и когато си поръча 1 такова ястие следва в сметката си да види 1 такова ястие, независимо дали иде реч за телешко, свинско и т.н. също така знае че премиум ястията както и други специални поръчки се обявяват в допълнително меню, и обикновенно те се поръчват предварително, също така знае че премиум стекове по плажните кръчми няма, но явно ти не си тях
отговор Сигнализирай
417
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 0
Айде сега двама трима чули Блек Ангъс и веднага скочиха ди ги защитават, ами хората ходиме по международни курорти където също имат стек хаус заведения и там цените не са такиви. Последно бях в Холандия в стек хаус с гарнитурата томахоук стек, който има два вида месо и е от Блек Ангъс ми излезе 68 евро и то за 1300 грама месо. За какво си говорим изобщо в цените... Който иска да го цакат, да си ходи на свинеморието...
отговор Сигнализирай
416
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 11
Повечето коментари са крайно обепокоителни. Всеки средно интелигентен човек, ще разбере(ако разбира се, вече не знае), че телешките стекове се продават на 100г като самото парче излиза различно. Същото е и с рибата в ресторантите, големите риби се продават на 100г. Дори простата пъстърва покрай рибарниците е така. Умствения багаж на българина, обаче се оказва, крайно недостатъчен за асимилиране на този *** факт! Жалко, но истина.
отговор Сигнализирай
415
Черен пипер
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
Ресторанта,, MAZU,, под делфинариума във Варна. Далече е от центъра на града.
отговор Сигнализирай
414
Казанова
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 14
Ще плащате и хоро ще играете.Като ми се правите на Тодор Колев от филма Господин за един ден ще плащате здраво.Говеждото е специален сорт и е скъпо ядат го хора като Илон Мъск и Рокфелер.Така че да не се оплакват яли,пили и се веселили и накрая яко платили.
отговор Сигнализирай
Новини