IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

413
до 427
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Морски, ти да нямаш самолетоносач, бе? КАМАЗ гори 24-27/100.
отговор Сигнализирай
412
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
До Ристо, то по тия плажни кръчми само премиум телешки стекове праат:))) аре малко по сериозно, дори и не иде реч за това че може и някакъв премиум телешки стек да си е поръчал, а за това че човека си поръчал 3 бр. порции, а му маркирали 14 бр. с обяснението че видиш ли като сурови пържолите били много големи
отговор Сигнализирай
411
Морски
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 3
Лодката ми гори м/у 40 и 100л/час - зависи как я карам. На празни обороти гори колкото малката лодка на пълен ход :) Ама той производителят си го е написал, а мене не ми се вярваше - на кого да се сърдя?! :)
отговор Сигнализирай
410
РУССКИЙ ОККУПАНТ
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 6
Е заради това гърците и турците печелят туристи ! Докато съществуват такива "супер-бизнесмени" в България, туризмът в Гърция и Турция никога няма да закъса !
отговор Сигнализирай
409
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
Селски номера, но *** морският бизнесмен не иска да печели клиенти, а да прецака някой веднъж и въобще не му дреме дали ще се върне или не...Да бяха отишли до Италия са ядат флорентински стек по 1 кило, по-тънко щеше да им стъпи.
отговор Сигнализирай
408
хгйгхй
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 3
До 417Стига дрънка глупости...прочети за Wagyu пържола и тогава говори ...една такава пържола цената и започва от $150 сурова
отговор Сигнализирай
407
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
Да има такива пържоли предполагам че е било Wagyu
отговор Сигнализирай
406
Морски
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
Кеф цена няма !!!
отговор Сигнализирай
405
Бай мангау
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 3
Винаги е било така, няма оправия. не го ли отгледа дедо ти на село да знаеш какво е яло-няма блек няма уайт... всичко е препродавани, замразявани и кой знае откъде влачени преоценени храни. у българина убиха традиците и сега няма фамилна кръчма ала-бала...всичко е мазни и алчни търгаши независимо къде. който опитва да държи качество и цена, заминава за един-два сезона и остават същите не-год-ни-***
отговор Сигнализирай
404
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 6
аре стига сте ги защитавали тия мУшеници, че си поръчаш 3 бр. порции и после ще видиш че са ти маркирани 14 бр. порции, а сервитьорката че ти обяснява че видиш ли в суров вид пържолите били много големи, то по тая логика и цело прассе може ми маркира
отговор Сигнализирай
Новини