IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна


Обратно в новината

Коментари Коментари

393
ТОТЮ
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Няма ли меню,за да видят какво купуват и за колко??!Сякаш не са влизали в ресторант до този момент!!!
отговор Сигнализирай
392
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 0
По гръцко рибата е на тегло, не грацата, избираш си цяла или котлет от голяма, мери се пред теб и знаеш колко ще ти струва, преди да поръчаш.
отговор Сигнализирай
391
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 1
До Марио, ами явно не е коректно обозначено, самия факт че във фискалния бон са маркирани не 1400 грама, а 14 бр. порции е доказателство, отделен въпрос е че в менюто се указва теглото на готовото ястие, а не на суровините, които са нужни в суров вид
отговор Сигнализирай
390
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 5
ЕТО ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ПРЕДПОЧИТАТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ повтарям само Гърция и Турция за летен курорт амин. .........ЗА ЗИМЕН ОТДИХ АВСТРИЯ ГЕРМАНИЯ ШВЕЙЦАРИЯ ,ЕВТИНО И МНОГО ХУБАВО ......
отговор Сигнализирай
389
адвокат Тенев
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Налага се по най бързия начин да се направят трудови лагери - имаме голяма нужда от тях и достатъчно кандидати....
отговор Сигнализирай
388
Ха
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Как в Англия добро заведение с няколко дни резервация предварително има стейк 28 или 32 унции, правилно узрял на фиксирана цена? По-ниска! Кило и четиристотин не е дори два нормални стейка, макар да доближават, но три цени около 70 лв.
отговор Сигнализирай
387
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
Баровци гастарбайтери. Бачкат в чужбина харчат тук. Поръчват без да гледат цените, защото са баровци, ама като им кажеш сметката се пулят. Въпреки това си плащат
отговор Сигнализирай
386
Евалата морски!
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 3
Варненци винаги са били алчни ***. Сега след отлива от Турция, решиха да 'залебят' ама нямат акъла да го направят....
отговор Сигнализирай
385
Марио
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 5
Аз лично не разбирам какъв е проблемът ако ясно е обозначено, че това е цената на грамаж. Навсякъде по света скъпи меса (да, дори от крава) се вписват в менюто на грамаж СУРОВО месо. Такива са Вагю, Кобе, Фиорентина, Рибай. Това, че те не са прочели, е техен проблем. Малко като със законите - непознаването им не те освобождава от отговорност.
отговор Сигнализирай
384
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
Ако са им сервирали контрафиле Вагу Миязаки.. напълно нормално.
отговор Сигнализирай
Новини