IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плати си като поп - и ресторантьорите съдят клиента, поръчал скъпите стекове


Обратно в новината

Коментари Коментари

126
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 27
Тука 90% от коментиращите никога не са влизали в нормален ресторант ама иначе бойкот щели да правят Ще умра от смях :)
отговор Сигнализирай
125
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 4
Единия ***, работещ в чужбина като роб, другите пък ресторантьори алчни за пари....голяма драма, няма що..
отговор Сигнализирай
124
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 1
Водата винаги е 50% за всяко месо, ще се изпари и изтече на скарата, крайният продукт е една жалка огризка, която излиза златна колкото и да го напоявате със сосове. Живите организми са *** вода.
отговор Сигнализирай
123
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 23 Не харесвам 2
Не че нещо, ама който се е преккарал да иде на бг лейноморие, ще го помни дълго. И то не с хубаво!
отговор Сигнализирай
122
В.
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
Може и по-скромно да се живее.
отговор Сигнализирай
121
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 2
Проверката след 5 месеца и нищо. Ама имат мнение . Манчев само спорната цена видя с грешни мотиви у търговищкия. Било е : сервитьорка чакаща 10 лв. Ето Ами та паржолитье по над сто са . И търговищки : давайте трички да му апна. Сервитьорка : ща чакаш три часа да почнем и да сервирани. Търговищки : глада на кара и плащам кеш. Сервитьорка: ти Байо Америка са без гарнитури и хляб, ама вземете за 150-200 миди, води, калмарчета- пресни и мърдат у чиниите са . Търговищки: до три и половина ще се наобя
отговор Сигнализирай
120
Кончита Вурст
преди 1 година
Харесвам 31 Не харесвам 1
За разбирачите - обявения грамаж трябва да е на готовия продукт, а не на полуфабриката! Плащаш порцията, а не заготовката! Това трябва да е обявено.
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 1
Това е направено така за одиране на туристите, които тази година са тук и другата не се предполага че ще повторят. Всичко на този свят дере както намери за добре. Адвокатите сигурно сами са предложили услугите си като да помирисали печалба.
отговор Сигнализирай
118
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
Освен това тоя рибай бай явно е от някоя хранителна бснка с изтичащ срок на годност у нас е така щото купуват го евтинджос после яжте бая
отговор Сигнализирай
117
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
До 116 Ами върви да им правиш проба колко вода има. Това никога не можеш да го знаеш. Можеш единствено да се надяваш, че като отидеш в добър ресторант, който се опитва да гради имидж, там ще са подбрали качествени продукти. Ако видиш, че те цакат с грамажа или продуктите им са кофти, не ходиш повече там. Ако си доволен от храната, ходиш по-често в съответния ресторант. Това е.
отговор Сигнализирай