IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плати си като поп - и ресторантьорите съдят клиента, поръчал скъпите стекове


Обратно в новината

Коментари Коментари

106
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 27 Не харесвам 3
Какви шефове са тези готвачи бе ? Това са бригадири в кухнята и слуги на клиентите. Да не си въобразяват , че са много важни.
отговор Сигнализирай
105
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 29 Не харесвам 2
Явно и ресторантите са мафия и картел и няма истинска, а само имитирана конкуренция помежду им. Комисията за защита на конкуренция е корумпирана и не работи.
отговор Сигнализирай
104
Тома
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 2
А какво стана с клиента е винаги прав.Сега тези казват че мутрите са прави
отговор Сигнализирай
103
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 0
До 103 "Е добре де но никъде не пише цената на несото преди и след готвене" А това пък за какво ти е? Предполага се, че го искаш сготвено все пак...
отговор Сигнализирай
102
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 3
Някога имаше контрол сега Алибегив реве кат украинец и все недоволен при полжение че ДДСто му остана 9%
отговор Сигнализирай
101
Ресторантски
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 21
Цените на ресторантите са ни ниски! на фона на тази жестока инфлация от 30%! Ние обмисляме увеличаване на цените за силната част от сезона понеже сме пълни и нямаме място а българина не харчи като седне... ние искаме оборот а не някой да стои на салата и основно цяла вечер!
отговор Сигнализирай
100
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 3
Е добре де но никъде не пише цената на несото преди и след готвене пак мушмороците на килипира така сме си устроени и не можем да се пречупим явно Апелирам ско имате вили и могили събирайте се там заведенията нека стоят празни йато са такива използвачи
отговор Сигнализирай
99
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 6
До 95 Един от шеф-готвачите обясни вече, че това месо се реже непосредствено преди готвене, за да не се окислява. Затова цената е на грамаж.
отговор Сигнализирай
98
Cocojambo
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 10
Не напразно един бивш министър каза,че и 7 звездни хотели да построим,пак ще идват двузвездни туристи.
отговор Сигнализирай
97
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 6
Едва ли са му донесли кило и половина просто са си траяли без да му разяснят за да приберат повече пари
отговор Сигнализирай