IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Плати си като поп - и ресторантьорите съдят клиента, поръчал скъпите стекове


Обратно в новината

Коментари Коментари

116
Бах ти
преди 1 година
Харесвам 24 Не харесвам 5
ска пана та държава! Ще ти одерат кожата и накрая ще те осъдят!!!!
отговор Сигнализирай
115
Рени
преди 1 година
Харесвам 31 Не харесвам 3
Не ресторантите са ни виновни ами ние, че сядаме в тях и плащаме 25лв за салатка и 10лв за бира!
отговор Сигнализирай
114
BGN
преди 1 година
Харесвам 28 Не харесвам 1
Тия чак на интелект обиждат .Супер образованите и еродирани ресторантьори, по морето особен !!!
отговор Сигнализирай
113
бойкот
преди 1 година
Харесвам 23 Не харесвам 4
Ако не ходим на Ресторант за седмица две как ли ще ревът! нямам търпение да видя!
отговор Сигнализирай
112
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
До Анонимен 106 Ами ти от къде знаеш колко вода има? Ти тази вода не я ядеш после, а ти идва стек без вода. Те може да си сложат вода в месото и ти плащаш за нещо което го няма. Стека трябва да се претегли след като се сготви защото това реално консумира клиента.
отговор Сигнализирай
111
Жжээф
преди 1 година
Харесвам 25 Не харесвам 3
Живеем в свободна страна и мога да публикувам каквото си искам, един добър адвокат ще им ....майката в съда на тия наглеци. Да не излезе, че вие трябва да плащате на човека за създаденото неудобство.
отговор Сигнализирай
110
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
До 112 Да, това искам да кажа.
отговор Сигнализирай
109
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 2
До 106 да де но така се оправдават от ресторанта явно и там не знаят колко ще е ако е сготвено а ако е полусготвено т.е мидиъм на половин цена ли ше Значи питаме как ше ни го схотвите ако е полуопечено толкоз ако е пълно опрчено толкоз ако е въглен толкоз?!?!?
отговор Сигнализирай
108
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 3
До Анонимен 102 Искаш да кажеш че всеки път режат различни стекове ли? Веднъж 300 другия път 400? В такъв случай дори сервитьора няма да знае колко грама е порцията. Стековете би трябвало да ги режат еднакво за да правят еднакви порции което значи че стека има фиксиран грамаж.
отговор Сигнализирай
107
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
Абе на рази жестока инфланция да не би да си от парламента с увеличение на заплатата всеки месец Търпиме едни хрантутници те хората са преценили че ще търпим всичко и ди вфигат цените например в едно заведение от миналата година и сега разликата е 150% за едно и също
отговор Сигнализирай