IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Глутен, брашно... Хлябът – вреден! Но има ли полезен?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
G
преди 7 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
"бялата сол, бялата захар и бялото брашно."Ако избягвате и "бялото" всичко е точно.Поздрави
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 31 Не харесвам 3
Глутенът е вреден само за хората с "цьолиакия". За всички отанали няма проблем. Големият проблем е, че хлябът и хлебнит изделия се прави от ниско-качествена пшеница и му се добавя какво ли не, все ведни примеси.
отговор Сигнализирай
3
БРАШНЯН ЧУВАЛ
преди 7 години
Харесвам 24 Не харесвам 3
... Глутена сигурно е НАЙ - МАЛКИЯ проблем на Хляба в България... ГМО - то и здравата химия , с която се тъпче и прави е доста ПО - СЕРИОЗНИЯ проблем !!! ........ Което , разбира се , НЕ Е ПРОБЛЕМ единствено на хлебните продукти , а на минимум 80 процента от всичко , предлагано на БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР... Особено когато става дума за ПРОМОЦИИ В ГОЛЕМИ ВЕРИГИ !!! ..... Най вече месото и месните изделия.......... После се чудете защо имаме такъв СКОК НАГОРЕ за редица тежки заболявания за 20 години !!!
отговор Сигнализирай
2
рики мартин
преди 7 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
Бялата захар в джибрите , вредна лие ? ;)
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 41 Не харесвам 2
Глутена не е вреден освен ако не си алрегичен... същото като лактозата. Аман от глупости.
отговор Сигнализирай
Новини