IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Глутен, брашно... Хлябът – вреден! Но има ли полезен?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

75
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До 1300браво,браво
отговор Сигнализирай
74
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
остави го хляба на страна, дай да хапнем сладоледа, че фирмата на НАШ ЧОВЕК няма да хвърля толкова яйчен прах на вятъра.
отговор Сигнализирай
73
емси
преди 7 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До АнонименКакво бдс ходил съм на бригада в завод за лютеница 1986 г там бдс - ето беше !!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай
72
Глутенозависим
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Защо преди 30 г не ми се подуваше стомаха от хляба, а сега от малко хлебче и то"пълнозърнесто"се случва някаква революция в стомашно-чревния ми тракт???
отговор Сигнализирай
71
до 73
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Виждал съм български боб ама цената му едва ли ще е същата ако е на пазара.Екзотика е и вече спряхме да хапваме традиционни манджи ,те за това и не ги сеят.Българина хапва/нехапва за каквото му напишат или рекламират ,за жалост.Друга лоша работа е ,че джоба му е празен и избора на качество не е голям.Мога да ти напиша още две три неща ,но не и тук и не сега, и ще ти светне доста.
отговор Сигнализирай
70
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Не е проблем естествено съдържащият се в пшеница, ръж, ечемик глутен, а огромното количество подобрители, чрез което в хляб и всички други тестени изделия се добавя ненормално количество глутен. Без глутен хлябът няма да бухва. Здравословният хляб с дебелата *** се прави със закваска, не с мая. Но промишлено производство на хляб със закваска НЯМА. Иначе от продуктите с най-високо съдържание на глутен е бирата, така че си правете сметка :)
отговор Сигнализирай
69
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
До хмТо хубаво, ама и такова вече не произвеждаме. Бобът идва от Китай или Египет, а лещата от Китай или Мароко!Иначе с големи букви пишат Боб от градината на баба или Леща от градината на дядо, а като се зачетеш от къде е виждаш, че явно имаш баби и дядовци в изброените по-горе екзотични държави.Важното е обаче, че сега имаме демокрация, свободни сме и можем да ходим където искаме (ама не съвсем), но пък няма какво да ядем. Има де, ама все не става. даже животните не го ядат.
отговор Сигнализирай
68
АнтиС0p0c0ид
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Преди 89-та в нашето село житото го мелеха на воденицата, която беше на над 200 г. Тестото се месеше вечерта предния ден ръчно, втасваше през нощта и в 3-4 часа пекаря отиваше да го сложи да го пече. Сутрин в 6 ч. имаше готов топъл и изключително вкусен хляб. Такава вкусотия не можете да си представите. Хляб с шарено сол или както е топъл, ако има останала свинска мас да го намажеш и да го поръсиш с шарена сол мммм. Дойде 89-та, затвориха пекарната, воденицата е разграбиха и сега ядем Б0Kлyци.
отговор Сигнализирай
67
хм
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Боб и леща - за един по шумен свят!
отговор Сигнализирай
66
марксист
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
До ЗагаткаСега ядем капиталистически хляб - важно е колко струва.
отговор Сигнализирай
Новини