Досадните влюбени - какво правят пред хората?

Вижте някои от навиците на двойките, дразнещи околните
17 дек 2016 22:31, Теодора Драгоева
8
Досадните влюбени - какво правят пред хората?
Снимка: Instagram

Красивите, млади и влюбени двойки са като цяло доста симпатични и повечето хора им се радват. И все пак някои двойки са доста дразнещи в желанието си да демонстрират своята любов надлъж и нашир, вместо да си се радват насаме.

Всеки от нас се е озадачавал от подобни двойки, които не се смущават да притесняват околните с любовта си и то на обществени места.

Ето и кои са най-досадните неща, които някои влюбени допускат пред хора:

1. Споделят всички детайли от връзката си в социалните медии, независимо дали чрез Facebook статуси, чрез Instagram снимки или в Snapchat. Те просто досаждат на хората с любовта си.

2. Те си говорят на галени, сладки, нежни и умалителни имена/псевдоними, когато са около други хора, дори понякога това видимо да смущава околните.

3. Те се опипват похотливо или се целуват страстно на публични/обществени места, вместо да се усамотят за целта.

Вижте останалите досадни навици на влюбените в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: досаданавицивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Хубаво е да си влюбен и аз не се дразня на такива хора.Може би малко ме дразни,когато хората разкриват прекалено лични детайли от връзката си пред всякакви хора.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като те дразнят защо си вприл поглед в тях. Гледай си живота. Завиждаш.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сме били влюбени. Не всеки обаче се стреми да натрапва интимния си живот на околните. Това наистина дразни и то не само възрастните хора. Доста демонстратори си се разделят също толкова бурно и бързо, колкото бурно разиграват пред света сценките си на чувства. Има си време и място за всичко.
3
4
 
3
 
! Отговори
някоя си преди 7 години
На възраст съм и завявам, че влюбените не ме дразнят. Дори им се радвам. Млади са, хубави, влюбени. Какво лошо правят? Нека се радват на живота. Гледайте по-позитивно. Всички сме били млади и сме се държали като тях. Просто някои вече са забравили колко е хубаво да си влюбен, как летиш в облаците и всичко около теб ти се струва прекрасно.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** са, не са влюбени. Навремето не са се лигавили, но пак има хора с по 50 години брак. Сега цуни-гуни, след 5 месеца изневери, побоища и т.н.
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влюбени са! Вие се вглеждате в тях. Те, дори не ви забелязват. Възможно е никога да не сте изпитали, това чувство. И никога да него изпитате. Ако се вгледате в себе си и собствения си жалък животец. Който, явно е много зле по отношение чувства, въобще няма да се дразните на влюбените. Щом е така, значи нещо много ви липсва. Проблема е във вас. Не в тях.