Зодиите, които ще ви забият нож в гърба

На кои знаци не би им мигнало окото?
1 юли 2019 13:41, Ивета Иванова
28
Зодиите, които ще ви забият нож в гърба
Снимка: Pexels

Предателството е добре познато за тези зодии. Понякога те са егоисти и може да ви забият нож в гърба, ако това ще им помогне по някакъв начин. Мислят първо за себе си и своето щастие, затова не може винаги да им вярвате и да разчитате на тях. Не са особено лоялни и разочароват приятелите си. Ето и кои са те.

Овен
 
Ако решат, могат да останат верни на половинката или да са лоялни към приятелите си. Но често се появяват ситуации, в които Овните променят решението си, поставят себе си на първо място. Предпочитат да получат някаква изгода или да се насладят на нещо, отколкото да останат верни на принципите си. Състезатели са по природа и искат винаги да са победители. Предават другите, за да получат това, което искат.
 
Близнаци
 
За тях е най-вероятно да предадат приятелите си, без изобщо да им мигне окото. Вярно е, че имат две лица и че често изненадват с постъпките си, сякаш в тях наистина живеят две коренно различни личности. Много добри актьори са - ще ви заблудят с думите си и ще ви измамят. Играят сценки, докато не получат това, което искат. Поставят себе си на първо място, затова не е проблем да предадат приятел. Освен това рядко задълбочават отношенията си, предпочитат забавленията, безгрижни са и не мислят за последствия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овен? Стрелец? Лъв? Кой си го смука пък това от пръстите. Сред тях са водните зодиакални знаци, ама то зависи кой пише. Като е някой такъв и при това нечел нищо, такива статии ще бълва с камари.
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак не познахте. Точно тия никак не са. Но то и астрологията иска четене и мисъл, колкото и змайтапчийска да е. Но тук и за едната астрология акъмл нямат списващите.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво означава това? Да изритаме всички хора, който са се родили на тези дати? Да ги изкючим от обществото? Какво?