Знаци, че връзката ви може да е към своя край

Липса на споделяне с любимия човек
32
Знаци, че връзката ви може да е към своя край
Снимка: Istock

Прекратяването на една връзка рядко се случва спонтанно. Обикновено раздялата е предшествана от редица отрицателни фактори. Когато единият от двамата партньори реши да сложи край или пък двамата мислят в тази посока, то всеки един от тях преразглежда своите причини да остане с този човек или да се разделят. Вижте 4 признака, че вашата връзка се влошава и може да се стигне до раздяла.

Емоционални откъсвания

Колко емоционално близък се чувства партньорът ви с вас? Колко емоционално близък вие чувствате партньора си? Когато не се чувстваме емоционално свързани с човека до нас и не полагаме поравно усилия това да се подобри, то тогава бъдещата раздяла е все по-близо. Когато двама души се отдалечават един от друг на емоционално ниво, много е вероятно да са готови да прекратят взаимоотношенията си.

Липса на споделяне

Отново в основата на това са нашите емоции. Помислете колко често споделяте емоциите си с партньора си? Колко често партньорът ви споделя чувствата си с вас? Този обмен се нарича емоционално разкриване и е нещо, което наистина подкрепя връзката. Една връзка не би могла да просъществува без добра комуникация, в основата на която е именно разкриването на чувствата, желанията, слабите ни страни, страховете, но и споделяне на мечтите, грижа за другия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
разтвори . После в дупето му проникнете и сам ще разберете от какво сте бил лишен , но не се сърдете и с дамата си го повторете . Тя ще ви погали и тогава не мислете , а дълбоко проникнете . После я грабнете и до Методи я доближете . Той отново ще я оплоди и с ласки ще ви дари .
12
0
 
5
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Повикайте другаря Методи Механджийски . Той е готов за всички , тялото си да отдаде , до късмет да ви доведе . Вие само се усмихнете и гащите си свалете . За друго не мислете . С любов и нежност ще ви възнагради , ще ви оплоди и с късмет ще ви дари . Детето " Чудо " ще ви се роди . Дупето ще ви разцъфне . Вие го смажете и пенисът му усетете . С проникващият му член той до екстаз ще ви доведе . На мъжът ви тялото си ще отдаде и пенисът му ще прибере . Устните си ще отвори и течността ще му разтв
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз си пера сам гащите. При това те миришат само на хубаво - уреа, *** и пот
10
1
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 2 години
Ти не искаш ли да плащаш за децата си
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом ви прави по-щастливи да доказвате че нe сте камила
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търся приятелка, гадже, любовница... каквото си избере
7
2
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До моята мирише на старо - ти пък освен на старо миришеш и на гъбички, на алкохол, на фасове, на мръсни чорапи, а аз само на старо. И това е доста масово. Ако не ви перем мръсните г...и, ще задушите света повече от химическата индустрия......
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато мандръсането вече е досадно задължение,а става досадно когато го няма физическото привличане и влюбването е станало само в душата и характера на партньора!!
5
6
 
8
 
! Отговори
Бракоразводен адвок. преди 2 години
Заповядайте при мен! Давам консултациикак да съсипете мъжа си, да го оставите без имот, на улицата, и да заплаща суспентна сурова издръжка. Адвокат Белоконски
4
3
 
14
 
! Отговори
мух преди 2 години
След сватбата мъжът започва да крещи на жена си:- Запомни - вече няма "мое и "твое"! Всичко е наше! И какво ровиш в гардероба, докато ти говоря?! Какво търсиш?!Жената (плахо):- Нашият сутиен...
3
3
 
16
 
! Отговори
Може преди 2 години
Вие пак сте добре. Жена ми не спира да си дезинфекцира ръцете където види автомат.Ръцете и станаха сухи и загрубяха като на ветеран от войната.Вечер вия като койот.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моята пък започна да мирише на старо. Преди пандемията не беше така.
1
7
 
11
 
! Отговори
Ето причина преди 2 години
На приятелката ми зъбите и пожълтяха от носенето на маска. Стана и много пъпчива.