10 знака, че той иска сериозна връзка

Вие сте приоритет за него
18 май 2023 20:55, Михаела Лазарова
11
10 знака, че той иска сериозна връзка
Снимка: Istock

Започвайки нови любовни взаимоотношения, винаги се вълнуваме дали мъжът, когото харесваме, би искал сериозна връзка с нас. Знаците могат да са много. Той може да е готов да ви заведе на скъпа почивка на първия месец, да дойде от друга държава (ако живее там) само за да се срещнете на живо и т. н. Разбира се всяка любовна ситуация е различна. Но има ли някои общи знаци, че той държи по някакъв начин на вас и не търси просто секс?

1. Той се изявява като закрилник – Ако един мъж наистина държи на вас, то той ще се държи като закрилник особено в критични ситуации. От друга страна, мъжът, който не търси обвързване, определено би бил колеблив в това да се грижи за вашия комфорт.

2. Той иска да се обвърже – Мъж, който е силно влюбен в една жена, ще иска да се обвърже с нея, дори и да е плейбой по душа. Определено няма да се откаже от това да полага усилия за това да я спечели и да има дългосрочни взаимоотношения. Дори и плейбоите имат различен подход, когато усетят, че се е появила жена, която по някакъв начин е специална за тях.

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

3. Изпълнява обещанията си – Неспазените обещания, особено когато това се случва често, са показател, че мъжът не само не държи на жената, но вероятно не е и подходящ за сериозна връзка. От друга страна, ако той държи на вас, ще се постарае думите да отговарят на действията му.

4. Когато имате конфликтна ситуация и той ви е обидил, след това предприема стъпки, за да ви се извини. Мъжете, които търсят сериозно обвързване определено намират начин да подобрят бързо ситуацията.

5. Той няма да ви тормози физически и емоционално – Не бива да бъркаме тези редове с предните и да се приема дори за миг за нормално във връзката да има място за психически тормоз или физическо посегателство, било то един шамар дори в миг на изпускане на нервите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липсва съждение! Намалете подслушването на чужди разговори!
6
5
 
1
 
! Отговори
От мъжка гледнаТочка преди 1 година
Най-сериозните връзки са тези, които се случват еднократно след случайно запознанство и после кой откъде. Сериозни хора се усамотяват за час-два, може и само за 15-20 минути,не се натоварват един друг с кандърми или с опити единият да накара другия да поеме някакви ангажименти. Ако единият попита другия дали е женен/омъжена, другият сериозен човек със сериозен тон му отговаря: "Хайде сега, ще си говорим глynocтu ли?" Без майтап, това последното веднъж го чух,когато един се запознаваше с една. :)
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сте засукана мадама на 20 год. И татко милиардер, всеки ще ви се натиска за сериозна връзка. Случай 2 : имате европейски паспорт и нямате настоящ съпруг. Цяла Африка и Азия, а може дори и южна америка, нелегални пришълци искат директно брак, за да си уредят престоя тук чрез вас. Предлагат и кой от кой по-големи паламаpkи. Можете да ги подберете по цвят и размер.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
3
3
 
4
 
! Отговори
Владимир преди 1 година
Облизал ви е макарите, ако сте мъже. За жени не мога коментирам, защото не си падам по женският пол.
2
0
 
10
 
! Отговори
Директно ти казва,че преди 1 година
иска сериозна връзка. Но по-важно е да го накараш да формулира ясно какво според него е това "сериозна връзка"? За един това е първата стъпка към избор на бъдеща съпруга. Щом иска такава връзка точно с теб,значи е решил, че ти отговаряш на критериите му и иска да се увери, че не е сбъркал. За друг обаче сериозна връзка означава ти да си на разположение винаги, когато след 23.00 ч. му се прииска секс, но през останалото време да е свободен да хойка където ще и да се среща с всяка, която му хареса
1
6
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Само слабите хора се обвързват. На силните не им трябва нито връзка, нито жена, нито деца.