Тенденции при цветовете лак за нокти за лятото

Ето кое е хит сега
3 юли 2024 15:08, Ивета Иванова
1
Тенденции при цветовете лак за нокти за лятото
Снимка: iStock/Marija Jokic

Лятото е тук, а с него идват и нови тенденции в света на красотата. Вече показахме кои ще са най-актуалните маникюри за сезона. А сега е време да разкрием с какви цветове на ноктите ще изглеждате най-стилни и модерни през горещите месеци. Вижте с какви цветове лакове за нокти да се сдобиете, според "Pop Sugar".

Градинско зелено
 
Знаем, че зеленото е сред най-модерните цветове от 2-3 години насам. А сега е още по-хитов, заради това, че сме в годината на Зеления дървен дракон. Всякакви разновидности на зеленото са приети, но през лятото най-добре ще стои градинското зелено. Може да се опише още като тревисто зелено. Замислете се в какви тонове е тревичката в парковете, какви са цветовете на листата на дърветата сега и се сдобийте с такъв лак за нокти. Градинското зелено не е нито прекалено тъмно, нито прекалено светло - ярко е, свежо, изпъква и стои някак жизнерадостно. С него сте в тон с растителността в парка и сте стилни.

Океанско металическо синьo
 
Не, няма как да минем без този цвят за лятото! Синьото е сред основните цветове на сезона, тъй като го свързваме с морето и ясното небе. Тук важи същото като при зеленото - нюансът не трябва да е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл. Представете си цвета на морето и океана в слънчевите дни и намерете такъв лак - в синьо-зелено, "дълбоко водно синьо". Точно тези дълбоки сини нюанси най-много напомнят за лятото и морската ваканция. Сега хит са и металическите цветове, така че може лакът да има металически блясък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Футболните фланелки стават моден тренд
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не яжте цветен сладолет, понеже ще ви боядисат ноктите!