Новолунието в Лъв носи големи промени на някои зодии

Вижте кои са те
2 авг 2024 21:15, Ивета Иванова
1
Новолунието в Лъв носи големи промени на някои зодии
Снимка: iStock/Jian Fan

На 4-и август, неделя, ни очаква новолуние в знака на Лъв. Окуражени сме да обърнем внимание на емоциите си и да чуем какво ни казва сърцето. Може всичко да ни се струва леко драматично - все пак новолунието е в Лъв. Трябва да помислим дали сме състрадателни, дали се отнасяме с другите така, както искаме те да се отнасят с нас. И да осъзнаем дали следваме мечтите си. Сега можем да намерим нужната дисциплина, за да сбъднем желанията си. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-много, според "Bustle".

Близнаци

Денят е наистина важен за тях. На фокус при Близнаците сега е комуникацията. Сега тези зодии стават по-креативни и творчески настроени. Това им помага да измислят много нови и вълнуващи идеи. Както и да изразяват себе си с истинска увереност. Ще са смели, чака ги едно ново начало, което може да отвори много врати. Всички цели, които си поставят сега, са постижими, тъй като Близнаците са заредени с много енергия и оптимизъм. И трябва да продължат да ги следват, дори след новолунието.

Лъв

Новолунието е в техния знак, така че не е изненада, че им влияе силно. И това е нещо хубаво сега, тъй като ще им помогне да манифестират желанията си. Това е един от най-добрите дни от лятото за намисляне на желания, изричането им и зареждане с вяра, че те ще се сбъднат. Лъвовете ще се чувстват много уверени, креативни и оптимистично настроени. Те най-сетне ще повярват, че могат да реализират мечтите си. На тези зодии им е писано да блестят и да са център на внимание, да привличат погледите. Новолунието им напомня, че имат пълното право да се потопят в светлините на прожекторите. Сега те са пълни с енергия и ентусиазъм, да се възползват от това. Нека изяснят какви идеи имат и да ги запишат някъде.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
V cenara na vnimanieto sre vienpisatelkite ne isoitvame lavovete tova cusvo vinagi sa bili smeli i yvwrteni nezavisimo na koi ponasya i ma koi ne iznasya