Модни тенденции от 90-те, които сега са абсолютен хит

Ето на какво да заложите
23 авг 2024 22:08, Ивета Иванова
5
Модни тенденции от 90-те, които сега са абсолютен хит
Снимка: iStock/Veles-Studio

 Знаем, че в света на модата много често стари тенденции се завръщат и отново стават огромен хит сред младите хора. В последно време 90-те години са на почит и постоянно се черпи модно вдъхновение от тях. Има много популярни дрехи и аксесоари от този период, които сега са супер актуални. Вижте тенденциите от 90-те, които са голям хит сега, според американския "Cosmopolitan".

Жилетки
 
Някои момичета ги приемат като бабешко облекло, но истината е, че жилетките отново са модерни от известно време насам. Сега е топло за тях, особено през деня, но спокойно може да ги слагате късно вечер, а през есента и зимата ще са абсолютен хит. Става дума са едноцветни жилетки с копчета. Комбинират се чудесно с рокли, потничета, светли дънки, балетни пантофки и не се закопчават до горе.

Прозрачни рокли
 
Едва ли сте изненадани, прозрачните дрехи са абсолютен хит от 3-4 години насам. Прозрачните рокли бяха много модерни през 90-те и доста звезди залагаха на тях. Сега те също са актуални. Може да са в бяло, светлорозово, светлолилаво, светложълто, светлосиньо. Важно е да се вижда бельото.

Чорапи до коляното
 
Любими на момичетата от 90-те и началото на века. Те създават една ученическа визия, тъй като са част от училищните униформи, а така стоят много секси и ви правят изкусителки. Задължително се снабдете с дълги чорапи до колената и ги комбинирайте с къси поли, къси панталонки, къси роклички. Най-хубаво е чорапите да са бели с кантове, може и черни. Що се касае до обувките - носете ги с пантофки, кецове, маратонки, Мери Джейн обувки.

Дебели диадеми
 
Още един аксесоар, който е на почит от 4-5 години насам. Диадемите са задължителен аксесоар за косата в последно време. През лятото сигурно сте използвали повече ленти за коса, особено за плажа или парка. Но не забравяйте, че плътните и дебели диадеми също са много модерни. Те са идеални и за официални събития, комбинират се чудесно с рокли, сака, ризи, блузи. Може да са лъскави, с бижута, с цветя, на точки, или пък класически - едноцветни. Стоят като корона и ви правят да изглеждате като принцеса.

Скрънчи
 
Още един аксесоар за коса, който винаги се забелязва. Скрънчитата са огромните ластици за коса, които бяха модерни в края на 90-те и началото на века. Те са като произведение на изкуството и с тях винаги впечатлявате. Обемни са, може да имитират цвете, да са лъскави и т.н. Служат и за красива гривна. Определено връзвайте опашката със скрънчи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модатенденции90-те
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са най-шантавите зодии?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Шапка ид иотка преди 2 седмици
Чорапи до коленете и поличка 10-15 сантиметра.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всичко добро и с вкус, е.новото старо.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стига глупости.
1
0
 
4
 
! Отговори
Например преди 2 седмици
Джапанки на бос крак!