Юнона влезе във Везни, ето какво да очакват зодиите

Прогноза за периода
13 авг 2024 18:27, Ивета Иванова
2
Юнона влезе във Везни, ето какво да очакват зодиите
Снимка: iStock/Grateful Case

 Астероидът Юнона влезе в знака на Везни и ни очакват вълшебства. Този малък астероид е открит през 1804 г. и е кръстен на богинята Юнона. Тя се смята за богиня на брака, връзките, отдадеността и любовта. А Везните са сред най-романтичните и любящи зодии. Юнона е във Везни от 9-и август и ще остане там до 3-и ноември. Ето какво ни очаква през периода, според "Times Of India".


Овен
Любовта и романтиката ще са във въздуха за тях. Овните може да получат много пари от неочаквани източници. Посъветвани са да не дават пари на заем в този период. Ще работят допълнително, за да постигнат успехи.
 
Телец
През периода с партньора трябва да подхранват любовта един между друг и да се грижат за нея. Нека Телците да избягват спорове с половинката. Да оставят егото си настрана и то да не влияе на любовната им връзка. Ще изхарчат пари, защото ще купят нещо специално за себе си.

Близнаци
Любовта им с партньора става по-голяма и силна. Близнаците ще работят здраво и това ще им донесе печалба. Инвестициите в земя ще им донесат доста ползи сега. Чудесен период за взимане на заеми. Периодът е добър и за смяна на работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
2029 преди 4 седмици
Само Апофис да не влезе някъде, защото при следващото завъртане може да падне на земята.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Афера на Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))