Кои са най-шантавите зодии?

Вижте ги
22 авг 2024 22:45, Ивета Иванова
7
Кои са най-шантавите зодии?
Снимка: iStock/patronestaff

 За някои хора просто се казва, че са чудаци. Те изглеждат по-странни, според околните. Шантави са, отдават се на лудата си страна, имат причудливи привички, различен вкус, не са традиционалисти и обичат нестандартното. Правят живота цветен. Ето кои са, според "NY Post".

Овен
 
Овните са първите зодии в зодиака. И като такива - те са енергични, може да са като деца цял живот, обичат експериментите, любопитни са. Те са нетърпеливи, импулсивни, отдават се на мига, искат да експериментират и да пробват новото. Това ги прави различни от останалите, изглеждат по-смели, леко безразсъдни и шантави. Обичат предизвикателствата, винаги биха рискували, впускат се в новото, без да мислят. Управлява ги Марс - планетата на действията и затова те са много ентусиазирани, винаги оригинални и готови за приключения.

Лъв
 
Тези зодии са управлявани от Слънцето. Те искат да са като него - да блестят, всеки да ги забелязва и да им се радва. Имат нужда да бъдат забелязани, да им се възхищават, това ги мотивира. Лъвовете са горди, леко драматични, затова винаги се забелязват в тълпата. Правят сценки, изказват мнението си, искат да изпъкнат. На някои хора това им се струва леко шантаво и странно. Но Лъвовете просто са уверени в себе си и държат да се отличават. Смели са, не признават граници, искат да получат аплодисменти и да изпъкнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Ако щете - вярвайте
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
МОН преди 2 седмици
Ангелов Нормално да са ти ядосани бащите като си пед о фил и им закачаш чаветата
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зодия /мисирка/ са най глупавите
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зодя тиквун и зодя свинкя са най-популярните в българското гето.
2
3
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 2 седмици
Не знам дали ме разбираш колко на месните ни е писнало от набезите на едни хора тука! И колко ядосани могат да бъдат едни бащи!
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Копейкин и Просто Киро :)))