Мира Радева и Шамара първи във VIP Brother

Зрителите ще си имат марионетка - бизнесмен, спонсор на Кайли Миноуг
Обновена: 15 сеп 2013 22:24 | 15 сеп 2013 21:06, Александър Попов
59
Мира Радева и Шамара първи във VIP Brother

Социоложката Мира Радева, заедно със съпруга си Иво, първа прекрачи къщата в новия сезон на VIP Brother и я определи като "Хай". След нея се появи нейният съгражданин, но и идеологически противник Мишо Шамара. Рапърът се превърна в едно от лицата на Контрите, които подкрепят кабинета на Пламен Орешарски.

Третият участник е слабо известен у нас. Според визитката му, Пламен Медаров е успял бизнесмен в Нова Зеландия. Той е познат на Кайли Миноуг и е един от спонсорите на нейно турне през 2011г. Мрази интригите, лъжите и провокациите, но ще трябва да привикне с тях. Медаров е избран за марионетка на зрителите и ще трябва да изпълнява техните прищевки. Веднага му бе спусната и първата мисия - да накара Шамара и Мира Радева да се прегърнат.

Националистът Павел Чернев пък ще внесе политически привкус на шоуто. Неговата търпимост ще бъде провокирана, тъй като сред съквартирантите вече е и "принц" Ангел, първородният син на "цар" Киро от скандалната ромска фамилия Рашкови. Ангел се зарече да покаже истинското лице на семейството си, тъй като според него медиите и политиците изпочавали истината.

Поредният участник в шоуто е фолкпевицата Лияна, която нашумя преди години с връзката си с футболиста Благой Георгиев. Тя опита и кариера в телевизията, но без особен успех.

Продуцентите ще се опитат да завържат някаква интрига с нея и печелилият короната Мистър България Мариян Кюрпанов. В тази мисия ще помага и марионетката Пламен.

Съквартирант номер девет стана многократната световна шампионка по борба Станка Златева. Тя бе приета радушно от останалите, а Пламен Медаров ще трябва да се справи с последната си мисия ако иска да остане в къщата - да ухажва Станка. По пътя към успеха ще му помага алкохола, който се лее вътре. Златното ни момиче бе посрещнато с чаша вино.

Останалите ВИП-ове ще влязат утре, като голямата звезда ще бъде Парис Хилтън.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо шумкара- че го*ара.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ще яде пердах,предчувствам го!
46
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като НЕ ВИ ХАРЕСВА , НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ. Парите са на НОВА ТВ .И Стига сте плюли нещо преди да сте видели и една малка част от него. По-добре да гледаме това, отколкото да ни запълват програмата с *** изтъркани филми и скучни предавания.
45
1
 
3
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Какви народни пари ще харчат? Ей някой наистина сте завършени ***, няма зрители няма пари и така наречените випове ще организират такъв цирк какъвто несе е виждал никъде или някога досега.
44
0
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
Не знам защо използват названието "ВИП" за хора,които нямат нищо общо с нормалното общуване и култура,каквито са 90% от това шоу? Нова телевизия ще даде стотици хиляди левове за едно пошло предаване,които ще иска да "избие" чрез смс на наивните зрители!Жалко за наивниците,които ще го гледат!
43
6
 
1
 
! Отговори
златка преди 10 години
пак ще харчат народни пари.
42
2
 
3
 
! Отговори
илко преди 10 години
браво трябва да има повече такива предавания за да се учим от вип персоните на прилично поведение че ние пред телевизорите сме диваци.
41
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 10 години
Най-късия виц: Шамара - В.И.П.!
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова много пари ще се изхарчат за един пуст рейтинг. Няма ли сфери, където да се насочат и да се помогне на маса хора? Накрая дори мултимилионерката Хилтън ще лапне няколкостотин хиляди, тя така печели, от балъци.
39
0
 
9
 
! Отговори
имайте милост преди 10 години
Може ли това предаване да се излъчва по някоя незнайна кабеларка. Може и по националните, но в интервала 02 ч - 06 ч през нощта.Защо не фалирва най накрая.Изключително много се интересувам бюджетни / наши / пари дали се дават за неговото реализиране?
38
0
 
27
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Мотото на новия сезон е "Vip Brother 2013 - да те е срам да ги гледаш"
37
0
 
38
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ТЕЖКО И ГОРКО,ЩОМ VIP -ПОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА МИШО ШАМАРА И "ПРИНЦ" АНГЕЛ!
36
3
 
30
 
! Отговори
хич преди 10 години
мишо депесара щом е там не пускам телевизора
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДРУГАРКАТА МИРА СЛЕД ТОВА УЧАСТИЕ ПАК ЩЕ СИ СМЕНИ ФАМИЛИЯТА ЗАЩОТО ПАК ТРЯБВА ОТ НЯКЪДЕ - МЪНИ -МЪНИ-МЪНИ - СЛЕДВАЩА СТЪПКА ДА ИЗКАЧИ " ЕВЕРЕСТ"
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз това няма да го гледам. Така наречените випаджии влизат само и само да гушнат някой лев. Ей я и Мира Радева вътре. Тъпо, тъпо та дрънка.
33
2
 
43
 
! Отговори
:) преди 10 години
До fagyПак повтарям: мястото на този принц е в затвора, не в тв предавания. Подиграват се с паметта на убитото момче от Катуница!Ах, българино, защо толкова бързо забравяш...
32
3
 
54
 
! Отговори
fagy преди 10 години
Снощи,прецъквайки каналите видях как вкараха "скандално известния от фамилия Рашкови(принц)"...Абе мама ви да*ба,що не казахте с какво нашумяха тия ***,с убийството на едно момче! Полудях направо от яд.До сега от БГ каналите гледах само новини по Нова,вече и тва няма да гледам.Отвратена съм от продажните нещастници продуценти,как можаха да го вкарат тоя ***,че и да му се радват.***,до къде стигнахте!
31
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък точно заради Шамара ще го гледам. Ще има поне шоу с него, както преди имаше с оня Панайот. Все пак това шоу не е образователно , а да се гледа сеир.
30
4
 
43
 
! Отговори
ПОГНУСЕН преди 10 години
Да популяризират тези от Катуница! Това е подигравка с убитите български момчета! Егати унижението на българите! Никакво гледане на тия мръсни продажници! На Николай Кънчев и неговото семейство пожелавам да им се сбъднат всичките страхове! Извинявам се на семествата от Катуница, загубили синовете си затова че допускаме такива отвратителни неща в "милата" ни държава!
29
17
 
8
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Хората, стига с тази злоба. Коментирате тук случващото се и получавате по 60+ харесвания, а уж никой не гледа предаването. Поне не бъдете лицемерни. Имате по над 100 канала на телевизорите си, като не ви харесва не гледайте. Просто и лесно.