Антъни Блинкън защити Байдън след дебата

Възвърнал е доверието към САЩ като лидер на света
2 юли 2024 00:16, Инна Ангелова
55
Антъни Блинкън защити Байдън след дебата
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Антъни Блинкън, американски държавен секретар, защити президентът Джо Байдън от критиките, с които беше засипан след дебата срещу Доналд Тръмп, който беше преди няколко дни. Блинкън отбеляза, че политиката на Байдън през последните три години и половина е засилила доверието в американското лидерство по света, предаде Ройтерс.

Блинкън беше запитан какво ще си кажат приятелите и враговете на САЩ по света за американското лидерство след слабото представяне на Байдън. Според него хората гледат Байдън под лупа от момента, в който той пое поста президент на Съединените щати.

Блинкън допълни, че хората виждат президент, възстановил позициите на Америка, върнал Америка на картата на света, възстановиl съюзи, партньорства.

"Ако погледнете социологическите проучвания по света, доколкото може да им се вярва, ще видите отново, че доверието в американското лидерство значително се е повишило през последните три и половина години", отбеляза той.

"Те виждат, че президентът Байдън проправя пътя във всички тези различни сфери по начин, който обединява хората и е фокусиран същевременно върху предизвикателствата, които стоят пред нас и които са общи за толкова много държави", отбеляза Блинкън.

Много от критиците споделят мнението, че Джо Байдън е прекалено стар за евентуален втори мандат, а дебатът срещу Тръмп още повече разпали съмненията. Някои демократи дори призоваха Байдън да бъде заменен с друг кандидат. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от САЩ
Върховният съд реши: Ограничен имунитет за Тръмп
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
по добре да сме от прованса от колко от крайните квартали на юдеотюркопечанегската клоака наречена София. жалко че сърбите не са ви взели едно време.
38
0
 
0
 
! Отговори
BlinkBlinkin преди 1 ден
блин братани. не се притеснявайте. дедо бидоня е в сигурни ръце. дърпаме му конците много здраво. блек рок и дълбоката държава си знаят работата. а вашият порко подрисоуф и той така. галя от послството го държи аз меките макари и му е навряла руката до лакътя там де слунцето не грее. а е мръднал а е станал ханъм в софийският централен или направо в балтиморския център за коригиране.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Сменили са му амфетите и коката с хапчетата за кръвно и Байдън не знаеше къде се намира! На следващия дебат ще го надрусат подобаващо. Не помните ли миналата година, че в белия дом намериха доста кока и всички мислеха че е на сина му, ама май излезе, че си е негова
36
1
 
13
 
! Отговори
Стилиян преди 1 ден
Явно фентанила им идва в повече на всички тия
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ПЕРСИЙСКИТЕ *** от фабриката за фалшиви изкуствено създадени етноси на Техеран излъгали ги че са турци от този форум да си сложат кучешкият надморник
34
22
 
2
 
! Отговори
ТЪПУТИНИСТ преди 1 ден
До анонимен 41 / А НЕ ЩЕ СЕ ИЗБЕРЕ ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК И ЛЪЖЕЦ КАТО ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ! БЕЗСРАМНИЦА
33
24
 
2
 
! Отговори
Русия била велика, преди 1 ден
А ние да не знаем! Прави силно впечатление, че всички във форума, привърженици на Путин и войната му са все от Прованса и това е резултат не толкова от нисък интелект, колкото от нивото на ниската политическа култура и не информираност на населението. Та тези форумци се надяват на кремълската победа, защото нямат никаква информация за космическата мощ на Пентагона и мечтаят фантазии. Иначе, шансът на кроткият Байдън превишава мераците на невротика-измамник Тръмп за президентския пост. Победа!
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
само вижте снимката тя говори много!
31
3
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 1 ден
сина на байдън е престъпник, съден по 3 обвинения, чака го затвор- а той казва че се гордеел със сина си! нормален човек ще го каже ли?
30
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Един некадърник похвалил друг некадърник. И това у нас е новина.........
29
1
 
28
 
! Отговори
Венко преди 1 ден
Велик американски президент!Пада става,ръкува се и посреща гости от цялото земно кълбо!Пренаписа нова страница в географски план със столици от трето поколение! Приема и изпраща личности с изтекъл срок на жизненост по речи и конференции!Колкото до Космоса пътува и лети навсякъде!Велик!
28
0
 
14
 
! Отговори
Защото преди 1 ден
На фона на бай дън, блинки изглежда много умен и активен.
27
20
 
3
 
! Отговори
ТЪПУТИНИСТ преди 1 ден
До FMC/ ОЩЕ ЛИ ТЕ БОЛИ ТЪПУТИНА ОТ ВЧЕРАШНОТО ГАНГ БАНГ ПРАСКАНЕ МАГИСТРАЛНА ЖРИИЦО НА ГЛУПОСТТА!!
26
26
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 ден
АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОЩЕ МНОГО ТЪПУТИНИСТИ В УКРАЙНА А И НЕ САМО! И ТОВА Е САМО ЗА ПРЕДЯСТИЕ ! ФЪКТ
25
36
 
2
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 1 ден
Само САЩ начело с Джо Байдън са в състояние да победят империята на злото РуZия! И да донесат мир по целия свят!
24
9
 
5
 
! Отговори
Ако погледнете преди 1 ден
"Ако погледнете социологическите проучвания по света, доколкото може да им се вярва, ще видите отново, че доверието в американското лидерство значително се е повишило през последните три и половина години", отбеляза той.
23
3
 
4
 
! Отговори
КВО Е ТОВА ХОРА ???? преди 1 ден
Бизнесмена Константин Велики ПОЗНАЛ че ОМИР чрез почитателят си НУМА ПУМПИЛИЙ е създал град РОМА а бизнесмена Свети Николай от град ОМИР ПОЗНАЛ че на остров КРИТ никога не са живяли египтяни както твърдял АРИЙ...................град НИНЕВИЯ е много по древен от шумерите...........Финала на ФИЛМА е как Константин Велики и Свети Николай Чудотворец се качват в НИНЕВИЙСКАТА МАШИНА НА ВРЕМЕТО и си ЗАМИНАВАТ......... ЗАЩО ТОВА Е ТАКА?........ НЯМА НОРМАЛНА ЛОГИКА ДА ГО ОБЯСНИ
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Слабичко защитава Тони Блинкин. Виж Камала Харис е като Жана Дарк на коня. В интервю водещият твърди, че цяла Америка видя "Разочарованието на века, катастрофата", а Камала му отговаря: Хорицата могат да говорят каквото си искат. Байдън беше във феноменален контраст с Тръмп. Той беше бодър, остроумен и ерудиран, а Тръмп само лъжеше. Байдън е следващият президент. Затваряме темата, каза Камала. Мирише ли ви на демокрация?
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До какво доведе политиката на БайДжо през последните три години и половина? - Станахме свидетели на глобална революция. БРИКС стремително се разширява и разпростира на всички континенти. Само преди 2 години БРИКС беше клуб на 5 държави. Миналата година се превърна в политическа и икономическа платформа - 10 държави. След 3 месеца в Казань, Русия, БРИКС ще прерастне в мощна организация.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Блинкен и другите от администрацията на Байден гледат някакъв друг филм или са на фентанол. Да е жив и здрав дядото, но го пратете в старчески дом.