Станка надделя над Шамара, рапърът пред изгонване

Мариан Кюрпанов, Еделвайс и Иво също на елиминации във VIP Brotner
Обновена: 19 сеп 2013 08:36 | 19 сеп 2013 08:36, Александър Попов
34
Станка надделя над Шамара, рапърът пред изгонване
Снимка: VIP Brother

Мишо Шамара стана първият номиниран за изгонване във VIP Brother, след като неговият отбор загуби първата игра в къщата. Той бе капитан на отбор кафяви мечки, но не можа да се справи с изпитанието, което бе съчетание на физически умения и познания за известни личности. Те бяха надиграни от белите мечки, които бяха предвождани от Станка Златева. Така световната ни шампионка ще бъде шеф в шоуто една седмица и по право спаси двама съотборници от изгонване. Нейният избор бе Тервел Пулев и Ваня Червенкова.

Макар и все още да съжителстват от кратко време, съквартирантите бяха изправени пред първите номинации. Освен Мишо Шамара заплашени да напуснат играта са още еротичният модел Еделвайс, Мариан Кюрпанов и гаджето на Мира Радева - Иво.

Засега все още не са се заформили сериозни конфликти и повечето доводи на ВИП-овете бяха от сорта, че даден човек не е достатъчно деен или комуникативен. Първият изгонен ще напусне къщата в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
вип зрител преди 10 години
Тоя брадясъл бокл.к пак се изложи снощи много.Странно е как продуцентите определят такива маргинали като ВИП-ове или просто си ги пускат за да стане по-просташко.......
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ко? Не! На 24 ги определям аз!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати виповете майни аз, щом Мишо Шамара е по-умен от почти всички с изключение на Чернев и бизнесдамата. Стойко Сакалиев ми направи много добро впечатление също.
28
1
 
2
 
! Отговори
Венерически болен преди 10 години
Кой го боли ку.ац за тия....телевизиите ни едни...като вестниците... :)
27
2
 
4
 
! Отговори
Чичо Митко преди 10 години
Боли ме фара............
26
1
 
11
 
! Отговори
никола преди 10 години
добре,че си имам дистанционно ,иначе съм жив пропаднал с това чикиджийско шоу :)
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народопсихолога за пореден път е повече от прав. Поздравления за поредният Ви великолепент анализ и коментар.
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 25Ето заради теб и такива като теб сме на това дередже. АНАТЕМА псе.
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До народопсихологАйде, стига сте се правили на много просветените и интелигентните.Нима ако си интелигентен трябва да четеш през цялото време Платон или Ницше и да слушаш Моцарт и Шопен.Има си моменти за всичко- и за култура и за развлечения или подобни предавания.Как пък след тежък работен ден не съм си пуснал Бетовен, Вагнер или пък да гледам балет, което не означава, че не ги харесвам и в други моменти не бих го направил.
22
8
 
20
 
! Отговори
.I. преди 10 години
Мен много ме кефи че т.нар. контрапротестиращи си избраха тази карикатура (Мишо шамара) за лидер и говорител. Той добре онагледява какви хора подкрепят правителството. БУАХАХАХАХАХААА.
21
4
 
16
 
! Отговори
народопсихолог преди 10 години
Наблюденията ми над Ганьовеца се задълбочават, но както винаги са верни. Интересно как така всеки казва, че не гледа Вип Брадър, а в същото време всичко се знае. кой какво казал, кой какво направил, всяка една клюка се знае, по кафенетата всеки обсъжда какво станало предната вечер в това предаване. Ама иначе Ганьовеца не го гледа и няма намерение да го гледа. Той си пада културтрегер малко. Такива продукции не са храна за неговата душа. Ганьовеца залага само на опера. Еххх ***, ***....
20
2
 
18
 
! Отговори
Oня преди 10 години
Днес изгонен от Vip Brother, утре дай боже от планетата :D
19
2
 
29
 
! Отговори
папуц преди 10 години
Жужето рапър,са напъна... Но вместо мисъл,само пръдна... Жужето рапър е *** кът гума.... герой,но срещу нек'ва сума.... Жужето рапър са прай отракан.... но всъщност,само е наакан....
18
2
 
11
 
! Отговори
Озадачен преди 10 години
Тоя шитня пък кога пак почна?!?!?
17
0
 
10
 
! Отговори
петър преди 10 години
Г-ца Хилтън си тръгнала. По всяка вероятност подписаният договор и дава това право.Продуцентите да са гледали какво подписват при тази цена.В нашата страна по принцип подписаните договори не се спазват и не се носи отговорност от по- силният в договора , както е с мобилните оператори и EVN, но това е Парис Хилтън и на нея не може да се каже , ами така се получи и т.н.ит.нДа взимаме пример от нея!
16
2
 
45
 
! Отговори
Цеко преди 10 години
Тоя е ВИП колкото аз сьм негьр. С тая талибанска брада става за ВИП на ТОРА БОРА.
15
2
 
51
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
ШамарЪТ е много просто и тъпо момче, колкото и да се опитва да се докара в по-добра светлина, не му се получава.Даже и на селяците не им е интересен вече.
14
4
 
38
 
! Отговори
69 преди 10 години
Разкарайте мазния *** от шоуто ви, ще стане по-гледаемо!
13
1
 
27
 
! Отговори
марин преди 10 години
Шамара няма да бъде изгонен, защото изпълнява определена долнопробноа мисия, независимо че половин България не го понася , дори и членовете на БСП.Аз не го виждам , като ВИП персона .Остават Мариян и Еделвайс.Един от двамата ще гръмне , независимо от гласуването , но аз повече няма да следя това предаване.За ВИП персони имам друга представа.
12
3
 
17
 
! Отговори
p преди 10 години
Shamara ...Shamara....Mai sam go chuval, Koi beshe toia?!?