Анкара: Краят на Нетаняху ще бъде като този на Хитлер

Няма да успеете да унищожите палестинците, заяви турското МВнР
29 юли 2024 11:14, Елка Василева
51
Анкара: Краят на Нетаняху ще бъде като този на Хитлер
Снимка: архив, БГНЕС

Точно както дойде краят на геноцидния Хитлер, така ще дойде и краят на геноцидния (израелски премиер Бенямин) Нетаняху, се казва в изявление на турското министерство на външните работи в платформата „Екс“, цитирано от Анадолската агенция.

Още по темата
В публикацията се допълва, че „точно както извършилите геноцид нацисти бяха държани отговорни, (така) и от тези, които се опитват да унищожат палестинците, също ще бъде потърсена отговорност (…) Човечеството ще застане на страната на палестинците. Вие няма да успеете да унищожите палестинците“.

От своя страна външният министър на Турция Хакан Фидан написа отново в „Екс“, че „нашият президент (Реджеп Тайип Ердоган) се превърна в глас на съвестта на човечеството. Тези, които се опитват да заглушат този справедлив глас, особено международните ционистки кръгове, включително Израел, са в състояние на голяма паника“.

Турските изявления са в отговор на израелския външен министър Израел Кац, който написа в „Екс“, че "Ердоган следва стъпките на Саддам Хюсеин и заплашва да нападне Израел. Нека да си спомни какво се случи там и как свърши."
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
4
 
! Отговори
у преди 1 месец
Полудем старец,да ти кажа:От 85 млн. Турция,кюрдите со 30 млн.,арабите около 4 млн./турски граждани,не имигранти/2-3 млн. оргинални с-иг-ани,3 млн.други.Така,че дядката да не се фантазира.Като сложим "голявата икономика"-глинен колос,с тежка инфрация,не виждам за какво нападение бълнува.Освен това Израел е ядрена държава,и евреите са с поне 5-6 хода преди есовете.Анадъмо,изкукалник?
39
4
 
8
 
! Отговори
Предстоящо! преди 1 месец
В следващите няколко дни предстои голямо навлизане на турската армия в Израел. Тя ще срази евреите. Аскерът ще защитава палестинците, а Нетаяняху окован във вериги ще бъде откаран в анкарския затвор. Турция ще поеме управлението на Палестина и на половината Израел.
38
9
 
7
 
! Отговори
1-3 преди 1 месец
Ердоган е ,,забравил" че си има своя Газа-кюрдските проблеми!Старост-нерадост-маразъмът не е оргазъм!
37
8
 
5
 
! Отговори
аноним преди 1 месец
Ердоган никога не трябва да забравя думите на султан Сюлейман -е образа на който иска да се вместо неистово-за евреите.Той казва-Евреите ще бъдат свободни,и ще говорят на своя език. Нека също Ердоган си спомни и притчата за цветовете,които султанът показва,а после показва и едноцветни неща и казва-Всевишният обича разнообразието.Да прочете и думите на шейха на Йордания-В Корана не съществува страна-Палестина.И той незапознатите да прочетат сура5-стих21,сура26стих59.
36
5
 
5
 
! Отговори
аноним преди 1 месец
На Ердоган трябва да се сменят таблетките.Предишните,вече не помагат.
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България Хамас и Хизбула са ДПС и Доган.Цяла България е подпалена и взривена- всеки ден нови терористични актове.Но ние не смеем като Израел да действаме.
34
12
 
10
 
! Отговори
AJAX преди 1 месец
Слава на Израел, с мюсюлманите терористи се действа с твърда ръка!!!
33
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ердоган подлага на геноцид кюрди от столетия, а иска Израел да стои със скръстени ръце пред жертвите си на араби-терористи? Кой е Хитлер? Путин и Ердоган.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е верно ли цензорирахте думата "Xлeб-apkитe"? Кое не е наред в нея?
31
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво. Хамас удари с ракети и отвлече и уби хиляди и сега се крият по дупките и се жалват в социалните мрежи. Дайте да им простиме, защото горките те нали.... Стига глупости. Който нож вади от нож умира!!!
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига с тия дребни игрички напред назад. Да пускат бомбите и да останат само ***.
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Израел трябва да ги смаже тия нещстници. Така жестоко трябва да ги ударят и изнесат, че в близките векове да не посмеят пак да правят такива зверства. Ако не ги удари като хората след година две пак ще си позволят да нападат с ракети. Да ги изрие като плъхове дано.
28
6
 
6
 
! Отговори
Zuzazaza преди 1 месец
Нещата в Турция могат да избухнат всеки момент заради арабските бежанци. Тази гражданска война се проведе в Кайсери миналия месец. Въпрос на време е турците да разрушат двореца на Ердоган и да го екзекутират.
27
3
 
11
 
! Отговори
Не само Нетаняху преди 1 месец
И на Зеленски също...
26
7
 
13
 
! Отговори
Kebab Remove преди 1 месец
А краят на Ердоган ще бъде като този на Бин Ладен, ще се крие по каналите като мишка...
25
10
 
10
 
! Отговори
Rom преди 1 месец
Bravo na Erdogan,Politik s topki
24
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ердо е един дърдорещ страхопъзлю, нищо няма да посмее.
23
11
 
13
 
! Отговори
Нато преди 1 месец
А краят на Ердоган как ще е? Със събути шалвари и една американска ракета отзад? По анадолски
22
10
 
4
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 месец
свежа вълна антисемитизъм в казионен проруски сайт точно след ракетно нападение над футболен стадион...кво ги чака лелка, кеворк пешпиян и сашейко не ми се мисли . дано митрофанова им е уредила неко дача в ростов
21
3
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
явно все пак новата перестройка ще почне от мюслитата. затуй бързат да приключат войната в украйна при резултат който не устройва и двете страни в конфликта. дедо ердо върна турците в ерата отпреди ататюрк, ако при кацапите ще е зле, не ми се мисли перестройката в турция и иран ква ше е