Кабинетът "Станишев" официално подаде оставка

Министрите ще изпълняват функциите си до гласуването на ново правителство
14 юли 2009 13:08,
101
Кабинетът "Станишев" официално подаде оставка
Снимка: БГНЕС

Правителството на Сергей Станишев официално подаде оставка.

Тя е депозирана в деловодството на Народното събрание.

Документът беше прочетен от трибуната от новоизбрания председател на парламента Цецка Цачева.

Министрите ще изпълняват функциите си до избирането на нов кабинет.

„Ще направим всичко необходимо за осигуряване на приемственост в управлението на страната“, пише в документа, под който стои подписът на Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Комунизма си отива, спете спокойно деца" :)
81
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Каква мизерия бе мизерници такива?От сега ще видите какво значи глад и мизерия.Ще поживеем и ще видим как ще се издъни вашия пожарникар.
80
0
 
0
 
! Отговори
ръца-пръца преди 14 години
ЧАО,ДОВИЖДАНЕ,СБОГОМ КОМУНОИДИ!!!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ИЗВИНЯВАЙ ТОВА БЕШЕ ЗА ЛЕНКА :(
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ БЕ ЖЕНА! ИМАШ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ!
77
0
 
0
 
! Отговори
4efo преди 14 години
do lenka :Ами тогава би трябвало да си отрежеш главата.Отраснах в семейството на склуптор и психиатърка......имало е дни,когато в хладилника на 5 членното ни семейство имаше по 2 кремвирша и кофичка кисело мляко,а ние стояхме без ток,защото не оставаха пари за всички сметки.Теб те интересуват парите,аз живея за свобода и слава.За това не избягах,затова и продължавам да се квалифицирам и да работя в България.Наздраве за победата!
76
0
 
0
 
! Отговори
румен преди 14 години
прочетох всичко с интерес. аз съм от тези, които са изпълнени с радост и надежда. предлагам, повече да не се обръща внимание на така наречената "ленка". щом не й махат написаното, то нека ние го подминем с мълчание. мъдри хора са казали, че най-страшната катекория хора са ВОЙНСТВАЩИТЕ ПРОСТАЦИ. явно лицето криещо се под това име е от тях.НАЗДРАВЕ ЗА ПОБЕДАТА! БРАВО БЪЛГАРИ! ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ Е ОПАСНО ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ И ГАВРЯТ С НАС. ОЩЕ ВЕДНЪЖ Ч Е С Т И Т О!
75
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 14 години
омръзна ми да те чета. хубаво е да имаш идеи и да ги защищаваш. ти в случая какво защищаваш? я си прочети написаното до сега. злоба и обиди. що за обръщение? казваш, че имаш дъщеря. какво ли ще си помисли като прочете това което си написала? държането ти започва да понамирисва на простащина.
74
0
 
0
 
! Отговори
мангуста преди 14 години
да, казах всичко, което исках, ти си болна. Дано се оправиш!
73
0
 
0
 
! Отговори
ленка преди 14 години
добре *** ***, защо всичко трябва да е на показ, защо цялата порнография се изсипа върху младите хора и ги поквари тотално, еми да,предпочитам някои неща да са скрити покрити, а не да дъщеря ми да излезе и на ъгъла да я чака дилъра,ама на теб май ти харесва порнографията както виждам.въобще няма за какво аз да си поплача,аз няма да се отметна от идеите си,вие тогава бяхте всички другари и после бързо се пребоядисахте,или по - точно вие винаги сте били лицемери.затова се провалихте.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Свобода на словото нямаме ли ?Нали сме демократична държава ?Е..бавка,не обичамква
71
0
 
0
 
! Отговори
ХалюцинирамЛи преди 14 години
това е някаква обичамвка хора...не е възможно,не мога да повервам,реве ми се от щастие :)
70
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 14 години
умничка, ти наша! ще те светна съвсем лекичко. "по социализма", както ти се изразяваш, аз имам докторат по "Молекулярна биология" и сега, но не е свързано с "успешното" управление на любимата ти партия - имам втори докторат по "Молекулярна диагностика". а наркомани и *** винаги е имало но не са били на показ. тогава наркоманите се дрогираха с лекарства. тъй, че е по-добре да замълчиш. ако трябва поплачи си някъде насаме и после дерзай.
69
0
 
0
 
! Отговори
ленка преди 14 години
знаеш ли че хората които гладуват малко се интересуват дали ще напсуват някой или те,но ти май не си гладувал никога защото тая изтъркана фраза за свободата на словото я повтарят само такива които винаги са били задоволени в рамките на нормалното и си залагам главата че ти и твоето семейство и тогава сте били добре и сега сте добре, защото посредствените винаги се нагаждат.
68
0
 
0
 
! Отговори
4efo преди 14 години
do lenka: Бедните хора може би са подтискани от тези с власт и пари,но пък бедният човек винаги може да ги напсува(да тегли майната),да вземе решение какво да прави-ще се бори тук или ще отиде в чужбина.Все неща,които по времето на комунизма ги е нямало,нямало го е правото на избор!Оста бедни-богати винаги ще я има,така е било и така ще бъде.В даден момент от живота си може да си заможен,в другия-беден.......но това се дължи на пазарната(монетарна) икономика.....а не комунизъм или демокрация
67
0
 
0
 
! Отговори
johnnie преди 14 години
така ше седиш, така... маймунке ***!
66
0
 
0
 
! Отговори
ленка преди 14 години
вече няма ли кво да кажеш?
65
0
 
0
 
! Отговори
мангуста преди 14 години
кога ви пуснаха нет в лудницата, браво на комунистите, поне едно добро дело са направили, айде време е за хапчетата
64
0
 
0
 
! Отговори
ленка преди 14 години
въобще не ми пука за жената с която си и ако мъжът ми ми изневерява значи е *** като теб,но на мен понзай къде ми е???а колкото то свободата не мисля че бедните хора са свободни, ти ако мислиш така-приятно живуркане...
63
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 14 години
Възмушение и нешо повече от това предизвика този Местан.Тези хорица са се самозабравили.Браво на Волен Сидеров!БРАВО!