Борисов: В понеделник падат глави в Агенцията по горите

Премиерът откри еко съоръжения в "Свилоза"
Обновена: 23 дек 2010 20:19 | 23 дек 2010 20:19,
165
Борисов: В понеделник падат глави в Агенцията по горите
Снимка: БГНЕС

В понеделник ще бъдат уволнени служители от Държавната агенция по горите, допуснали дървесина за промишлеността да бъде продавана чрез посредници, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той посети фирма "Свилоза", където разбра, че необходимата за годишното производство 500 хиляди тона дървесина се оскъпява значително, защото не може да бъде купена пряко от държавните лесничейства, съобщи БНР.

Премиерът Бойко Борисов ще поиска да му бъде докладвано какъв е механизмът за добиване и търговия с дървесина у нас.

Според ръководството на "Свилоза" АД е необходима промяна в посока окрупняване на стопанската дейност, свързана с добив и търговия с дървесина. Така на консуматорите на суровината няма да се налага да сключват договори с множество малки структури, които съответно предлагат и малки количества.

Бойко Борисов откри нови екологични съоръжения във фирма "Свилоза", в които са инвестирани близо 11 милиона лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ивайло, в България има и други хора, не са само тези.
52
4
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
*** всичкото ти шмента борософф .. от както изкъпа гергов за панаира та до последните ти изцепки в Паламара и Свищов .. сложи ръка на дърводобива и най вече на преработката и износа Това ли ти е оправията бе болшевик .. ? че и нагъл поевява се .. на интересен се прави .. сякаш не знаем!Да си пребираш местните чавета .. депесаро бесепарски.. да си укротяваш авера златев правешки.. какво общо има той с горското стопанство бе ?Пари ли перете .. не ви стигат ли... или само схемата гледате .. ?
51
0
 
9
 
! Отговори
Лифтерка преди 13 години
Вижте кои хора работят в ИАГ!!!!!!! Това ще отговори на въпросите ви! Там трябва да паднат всички глави, че В ИАГ нищо не се губи.....просто едни и същи хора сменят длъжностите си!
50
1
 
14
 
! Отговори
От Модераторите преди 13 години
Заети сме , правим си *** и не гледаме идиотизмите които пишете....оооох ооооооооооох , иес бейби !!!
49
5
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ей борософф .. лицето бейзат ... депесаро .. бесепарин да ти говори нещо? на чия свадба ходи авера ти златев .. от правец . петролен бос с хотели по морето .. ? ти колко пъти ходи у т.нар община Венец? А *** ти м. найденов .. познат като прасето .. и ловеца на калинки ? ловни сезони.. откривате .. партийни сборища и прочие!!Кажи си .. за Паламара схемо!ментак болшевишки!
48
1
 
2
 
! Отговори
за 52 преди 13 години
Серго, не се крий де........знаем ч етова те възбуйда :))
47
0
 
5
 
! Отговори
Марин преди 13 години
Новия Закон за горите защо не е готов? Къде е конкуренцията между собственостите? Държавата гледа да ореже горите на хората и спъва собствениците....! Държава в държавата е ИАГ! Но никой не иска да промени това.....защото е източник на доходи!
46
0
 
5
 
! Отговори
за 50 преди 13 години
Да, Доги каза че вдига гълъбите.............няма кой да го прави повече балансьор подари скоропостижната смърт на БСП и си отива в Дубай , в имението с частен плаж. Ще пише мемоари - Как изклатих един народ, покрай водещите журналистки.....
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧАКАМЕ И ВЕРГИЛ БАЙКАЛОВ-АГЕНТ ОДЕСА,ДИРЕКТОР НА ДГС-ДОСПАТ ДА БЪДЕ В ТЕЗИ ГЛАВИ.НАЛИ АГЕНТИ НЯМАШЕ ДА ИМА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ.ПРЕЗ АВГУСТ ГО УВОЛНИХА.А ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ГО ВЪЗСТАНОВИ БОЙКО БОРИСОВ НА СЪЩИЯ СЛАДЪК ПОСТ.ДО КОГА?????????????????
44
1
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Заради тези...посерници сме на този...хал.От производител,до ...потребител,закачени по 5-6 посерника.И жената на червения Георги Кадиеф е...посерничка,на електрически ток.,сигурно на...предприятия.Тази ако я питат,няма да знае...закона на Ом и защо...тече тока по жиците,ама за посерничка...става и прибира десетки хиляди...немъчени пари.Ооо времена,ооо нрави!Туй е то нашенския...капитализъм - посернически.
43
0
 
4
 
! Отговори
горски преди 13 години
Бойче , поискаъ обяснение от ресорния си министър , презвънкай му и ако не ти вдигне знай че някъде в някой хипермаркет пробва качеството на месцето, , неговите интереси са преди всичко в тази област , върни времето назад и ще резбереш защо трябва да търси ниша за ново"ирландско месо"
42
2
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
понеже явно са под наблюдение или са ги хванали .. боко и авера му златев правешки, местни депесарски чавета .. долни бесепари и прочие .. са обладали горският сектор в област Шумен!!естествено .. се правят на анонимни .. но чрез познати схеми с поставени лица .. са сложили ръка на целият стопански бизнес свързан с горите в .. Източна българия и най вече .. т.нар Лудогорие!! Боко пуска майтапи в Свилоза .. да не се прави на ощипан.. за схемите!
41
2
 
7
 
! Отговори
Ивайло преди 13 години
Абе каквото кучето такъв и стопанина му - а на Сергейчо определено е от най-грозните кучета които съм виждал! Бат Бойко поне отглежда качествена българска порода овчарско куче!
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какво се оправдавате постоянно със Станшев, бе некадърници - той от година и половина не е никакав. Мутрата е премиер и съсипа окончателно и държавата, и здравеопазването, и наукат, и културата, и образованието, и всичко.Година и половина тотално обедняване и абсолютна деградация.Само приказки, приказки, на килограм и все празни ...Много ви поздрави от Доган и верните му на правителството медии ...Да сте чули нещо скоро за Феса ?
39
0
 
8
 
! Отговори
Лифтерка преди 13 години
Какво стана с новия закон за горите? Нали трябваше да се оправят нещата?
38
4
 
7
 
! Отговори
sikdfi преди 13 години
Бягайте червени мишки и плъхове. Бягайте. Не искаме повече да ви виждаме.
37
1
 
5
 
! Отговори
за 40 преди 13 години
А още по -интересни са онези разговори на запалката с Галеви, при които се уговаря как се пълни касичката на БСП с пари от дрогата продавана на децата ни.........
36
4
 
9
 
! Отговори
бившето ГДР преди 13 години
Т.н. герб ми прилича на бившето ГДР в крайната си фаза разложи се, разпадна се и след това някак си изчезна.
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
луд умора нема, тоя клоун вече взе да ми писва с ежедневните си простоти и изцепки и фалшиви обещания
34
3
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
а бе борософфф .. какви ги дрънкаш бе!кажи на хората какво става в шуменска област у любимата ти община венец!!! ти и аверати правешкият златев да не влязохте и в горският бизнес бе ..!!!само няма да ми се правиш, че не си заинтересон!ей гърбави ... функционирам поне на няколко от вас ще докарам инфаркт!приемете го като обещание.. такива нагли болшевики, такива шменти като вас няма нийде!Необрисуеми сте!!!