Кризата с бензина на Острова остави и Роналдо без гориво

Бентлито му чака 9 часа
1 окт 2021 17:45, Нели Христова
30
Кризата с бензина на Острова остави и Роналдо без гориво
Снимка: The Sun

Кризата с бензина във Великобритания се отразява не само на обикновените хора, но и на богатите знаменитости. От нея пострада и звездата на "Манчестър Юнайтед" и националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, съобщава таблоидът The Sun, цитиран от Automedia.

На една от бензиностанциите на Shell в графство Чешир беше забелязано черно Bentley Flying Spur, което наскоро футболистът си купил. Неговият частен шофьор пристигнал в 2 часа на обяд и останал да чака до 9 часа вечерта. След като бензин така и не пристигнал, той напуснал бензиностанцията.

Заедно с луксозното Bentley пристигнал и сребрист Range Rover, в който обикновено се движи личната охрана на Роналдо. Самият футболист не е бил забелязан, но е известно, че той и семейството му живеят в къща, близо да бензиностанцията. Малко по-късно големият всъдеход си тръгнал, докато шофьорът на Flying Spur продължил да чака доставка на бензин в продължение на 7 часа под проливния дъжд.

Както уточнява The Sun, дори горивото да беше пристигнало, шофьорът на Роналдо е можел да зареди само за 30 британски лири. Това е временно ограничение, въведено от Shell, докато трае кризата с доставките на горива на Острова.

Флагманът на Bentley е последното попълнение в автопарка на португалския футболист, след като плати за него близо 200 000 евро. В колекцията на Роналдо има още модели на Ferrari, Lamborghini и McLaren, два Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX, Bentley Continental, Range Rover и няколко Mercedes-Benz и Audi. Звездата притежава и три хиперколи на Bugatti - Veyron Grand Sport, Chiron и един от 10-те произведени Centodieci.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да кара електрическа тротинетка!
4
0
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Вече Роналдо със сигурност има и електромобил.
3
7
 
14
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Гледайки нещата в Англия,се сещам след 1989 г за купонната система за гориво в България! Тогава когато комунистите вече не бяха на власт! И днес една Англия,която имаше куража,да излезе 1 ва от ЕС,която никога не е била комунистическа и да и се случва всичко това е некоректно! Само един въпрос.Ако Англия Не беше излязла от ЕС,щеше да има гориво нали?-:) Какво следва? Неуспеха на една държава,се дължи на " политиката" на останалите нали? Няма какво да се коментира вече!-:(((
2
4
 
22
 
! Отговори
Да преди 2 години
И ето така скъпи приятели се продават повече електромобили
1
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бентлито на зализания седяло 9 часа на бензиностанция, щот нямало бензин. Той да се радва че не е в БГ-то. След 9 часа и бентлито нямаше да го има, не само бензина. Хаххаххахха