Екшън. Маскирани и въоръжени обраха "Била" в София

Крадците задигнали 194 хиляди лева от магазина в столичния кв. "Лагера", районът е отцепен
31 дек 2008 08:44,
73
Екшън. Маскирани и въоръжени обраха "Била" в София
Снимка: Булфото

Въоръжен грабеж е извършен късно снощи в магазин "Била" в столичния квартал "Лагера".

Малко след 23,00 часа трима маскирани мъже в полицейски дрехи и въоръжени с огнестрелно оръжие нахлули в магазина, заплашили охраната и персонала и задигнали дневния оборот от 194 хиляди лева.

През цялата нощ районът около магазина бе отцепен от полицията, но до момента няма данни крадците да са задържани.

При грабежа няма пострадали хора от персонала.

Официално работното време на магазините от веригата е до 22.00 часа.

Полицията разследва случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Униформите в МВР са толко качествени ,че стават само еднократна употреба като в този случаи.Не е лошо да проверат и патрула ,който е бил в района.Ако са отскочили да пазаруват и по една 13 заплатна ,вместо да ходят да пушат
31
0
 
0
 
! Отговори
tsekata преди 15 години
Тепърва ще почват мощно грабежи по магазини, домове и банки. Некадърните *** докараха държавата пред нов фалит и това изтласква крадците пак навън.. ДРЪЖТЕ СЕ ЗДРАВО!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Няма спор,че 100% са лапнали 1000лв за нова година даже,че и повече! :)
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ех, че умни коментари, браво българи, браво юнаци !!! Всеки трябва да се грижи сам за собствената си сигурност, а не да чака на полиция, милиция или каквото и да е то, щото не полицията е виновна, че в затворите е пълна корупция, че престъпните групи се пускат на втората година и че презумпцията за призната вина е страшно опорочена от съдебната система, ама кой да приеме закони за хората, а не за престъпниците, Ралчев, Дончева, Свинаров или много други адвокати на известни лица от сенчестия бизнес ??????
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Крумчо, в големите магазини при прекъснат работен ден парите се отчитат, както и касите, след работно време. Там остават част от управителите, част от касиерите и, разбира се, охраната. В по-малките обекти, както и в денонощните, отчитането на парите се прави преди обед, тогава минават и инкасаторите. Доколкото съм запознат с движението на крупни суми в брой, считам, че обирът на Билата е организиран с малка помощ от страна на някой от персонала. Пракитиката при разкриването на този тип пресдтъпления често установява "вътрешен човек". Рядко - немарливост на охраната и спортно щастие или огромна масираност на силите и средствата у крадците.Второто, което ме съмнява, е сумата. Според мен тя трябва да е неколкократно по-голяма. или да е била вкарана в сейфовете от предишни смени. Искам да кажа, че оборот от 200 000 не е много голям за такъв магазин, на такова място и то тези предпразнични дни.
27
0
 
0
 
! Отговори
dsa преди 15 години
Там нямат ли камери?И едва ли са дошли пеша.Със сигурност са имали някоя кола...Според мен ще ги хванат,а ако не могат ще набедят някой...
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, как ченгетата да се задържат сами!? Те хубаво са били в полицейски униформи - това често се прави, направете си справка в криминалните хроники. Но не забравяйте, че ченге нападна и обра Сосиете Женерал в столицата. Той си беше и с униформа, и полицай! Не само маскиран като полицай, или като поп, или като клошар!?
25
0
 
0
 
! Отговори
Krum преди 15 години
Нищо не може да ме учуди в нашата Татковина.Обири на магазин - нещо обичайно за България.Има и друг въпрос.Какво прави персонала 1 час след работно време в магазина ? Има ли издадена заповед 24 часа предварително, за полагане на извънреден труд ? Моля Инспекцията по Труда да се намеси и накаже поредният алчен бг работодател !
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и пореден път полицаите показаха че просто са некадърни;никакви овиличение на заплатите а намаление както на нормални пазачи;
23
0
 
0
 
! Отговори
Минчо Празников преди 15 години
Бая си ***. Няма съмнение !!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
komentaryt mi beshe do nomer 20 ;)
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe 6, mnogo sa mi smeshni hora, ot koito nishto ne stawa, ozlobeni, zavijdashti, neobrazovani i nekadyrni, koito obijdat dyrjavata si i si misliat, che tia im e vinovna za tiahnata nekadyrnost!Aman ot mrynkalnici i neuvajavashti nikogo otrepki!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TUK E SMESICA OT PAKISTAN AFGANISTAN I BULGARISTAN ABE SERGO OSHTE LI E V TRAMVAJA?
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za syjalenie w belia sviat tezi obiri sa ejednewie, az sym satwal swidetel na wyoryjen grabej wyw viena
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХА ХА ХА ХА БРАВО
17
0
 
0
 
! Отговори
Буко Баламата преди 15 години
Ухаа,със здраве да си ги харчат.То не може покрай тия празници само изваждане,изваждане....трябва и приходи да има чат-пат.Тия довечера няма да карат на боб и леща :-))))
16
0
 
0
 
! Отговори
sf преди 15 години
bravo na horata...trqbva da ocelqvame vse pak..evala im pravim...!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
MIHOOVVVVVVVVVVVV 4UDESNO SI VARSHISH RABOTATA SAMO БКП САМО БКП УРААААААААААААААААААА
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е наистина през била е минал дядо коледа и е взел подаръците за бедните това е.
13
0
 
0
 
! Отговори
Рурлю. Свинския, кой преди 15 години
Ченгета са били, нема съмнение. Или за да принудят чрез рекет и грабежи Била да сключи договор за охрана с тях, или за да напраят малко кешарка за партията.