Киро Киров не бил отвлечен, а в чужбина

Бизнесменът се свързал със сина си
29 мар 2009 19:52, Петя Славова
44
Киро Киров  не бил отвлечен, а в чужбина
Снимка: БГНЕС

Киро Киров не е отвлечен, а се намира в чужбина.

Това е казал лично бизнесменът по телефона на своя син.

"Свързахме се с баща ми, той е в чужбина по личен въпрос", каза пред Нова телевизия синът Иван Киров.

Той каза, че баща му се е обадил и не е длъжен да казва защо е там.

До сега прокуратурата считаше за основна версия на изчезването на Киро Киров - отвличане.

Образуваното досъдебно производство към момента се води срещу неизвестен извършител.

На този етап от огледа не може да се каже дали има следи от евентуално насилие, оказано върху Киров, посочи прокурорът Пламен Панайотов.

От семейството казаха още, че Киро Киров е живеел сам къщата в Банкя. Все още не е изяснено как колата му е останала отлючена и защо двата му телефона са били изключени.

По-рано днес дъщерята на бизнесмена Силвия Башева съобщи, че още няма поискан откуп за баща й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
taka se polu4awa kogato se perat 4erni pari i posle nemogat da se varnat,nqkoi si gi iska nazad s dobro ili lo6o,i posle se govri za otvli4ane faliti i drugi gluposti
42
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
ANTI, благодаря, че се намери кой да назове нещата такива, каквито са! Аз вече се срамувам да се нарека българка, защото това е сбирщина от ***, пропити от злоба, мерзост, простащина и низост, не е народ това, а ***. Към малкото оцелели истински българи - призовавам към съпричастност, а похитителите моля за милост! Това е един от най-достойните българи - Киров
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe nqma li da obnovite novinite be?
40
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
не стаа, не се набутвай-"татуирал" си е името на джипа отзад,понеже е много велик, ще вземат да те объркат някъде,да те свалят и да те убият от бой-я "доволни" клиенти, я изритани служители,които не са си получили поредните заплати.....карай си скромната колица или се метни на градския транспорт....по-сигурно си е,накак
39
0
 
0
 
! Отговори
ANTI преди 15 години
Абе ,как може толкова хора да сте писали и ръсите само глупости?!?!Толкова ли изпростя народа в тая държава,че на никого не му пука за хората?!? Защо с такава злоба бе ,българи?Защо всеки ,който изкарва малко повече пари от някой от вас-трябва да е задължително престъпник?? Ей зависта ви майката на *** кратуни значи.Бива бива,ама това е прекалено- злобари прости сте бе!!!Много знаете този човек колко труд е вложил за да постигне това което има сега,колко хора е хранил отваряйки работни места,колко нощи не е спал нормално-за разлика от всички вас,гадни- злобни -дребни -еснафски мижитурки сте вие.Затова и се майката на държавата -щото само простаци и завистници останаха тука,свестните избягаха.Направете 1/10 от това,което Киров е направил пък тогава говорете ,и давайте акъл.Мързеливи, алкохолизирани и замътени пилешки мозъци.Накрая ще умирате от злоба-гадини завистливи.Само чалгата и простотията е аршин за вас,о който мерите собсрвената си жлъч и мизерно съществуване!!! Ама на някой от вас ,ако му се случи нещо като на този човек оревавате света и молите за дарения-ГАДИНИ мизерни.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗАЩО КИРОВ УВОЛНЯВА ХОРАТА СИ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ?ДЪРЖИ СЕ НАДМЕННО ТОЙ И СИНА МУ СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ.МИСЛЯТ, ЧЕ СА БОГ Е НЕ.ФАЛИРА И ПРАВИ ИНСЦЕНЕРОВКИ. НЕ СМЕ БАЛЪЦИ.
37
0
 
0
 
! Отговори
todorovvv.blog.bg преди 15 години
Изумен съм, как такова долно посегателство над личността, може да отключи и низката злоба на българина. Всеки се скрил зад анонимността си, драска разни редове пълни с гнус и простете ми лишени от всякаква човещина. Някой от вас да е чул или прочел през тези години нещо лошо за тази фирма, чийто собственик е Киров? А нещо подобно за него? Аз лично не съм. Човекът си плаща данъците, движи си бизнеса и осигурява насъщния на доста народ. Проблемът ни е другаде дали ще успее държавата да се справи с поредния случай на похищение над честен гражданин и дали ще се пребори българинът с кодираната си омраза към всеки успял човек? Един Господ знае...
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
sigorno i nego sa go ka4ili v policeiskiqt djip,BSP e mafiq
35
0
 
0
 
! Отговори
Просто човек преди 15 години
Жалко за човека... създал е работа за толкова хора и храни толкова семейства...Отново на държавата не и пука а такива като него тикат обществото напред.Най вероятно са изнудили семейството и сега някои бандити ще вземат парите които иначе щяхя дя бъдат инвестирани в машини, строителство и работни места
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Блондинка си, скъпа, нали? И кой ти каза, че това са бизнесменски работи? Днес бизнесмен, утре ти или някой от родата ти...Аман от "народолюбци"!
33
0
 
0
 
! Отговори
кери преди 15 години
много си отворен добре че си ти тука та да даваш акъл! сигурно ченгетата не си знаят работата та ти се намери отворения!изобщо гледайте си работата това са бизнесменски истории в който не се оплитайте! народа е затънал вие берете гайлето на милионерите! те ще се оправят народа няма!
32
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Толкова сме жалки ... просто сме една голяма ***, търкаляща се в кал и и помия. Защо ни занимавате с битовизмите на някакви крадци....за мен тези хора са именно такива. Това не е пробелм на обществото, а личен проблем на "екскурзианта" :о))Кажете ни кой какво е направил, построил, подобрил .... принудени мсе да чуваме само за убийства, "отвличания", захврълени бебета, катастрофи, криза и т.н. ..
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами парите на Киров са същите пари,които комунистите раздадоха под формата на куфарчета. Луканов знаете кой беше.Това само потвърди тезата,че ГЕРБ са новото БСП.
30
0
 
0
 
! Отговори
NoName преди 15 години
Елементарно Уотсън!Отвлекли са го собствените му бачкатори, ще искат откуп, за да си вземат парите за заплатите най-после! Ха-ха.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кой каквото е дробил да си го сърба ,когато аз нямах пари за хляб той ,както и много други тънеше в лукс от крадени пари. чувам че бил спонсор на пожарникаря сега ще видим от къде са милионите
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я да видим сега ченгетата дето много лаеха за заплати - дали ще хванат похитителите.........
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може би "туроператорите" са му казали: екскурзия в чужбина, всички удобства, лукс, комфорт, джакузита, макузита, мацки, безплатен космодиск и 3 хапчета виагра, от големите - цена 1000000000000000000евро. При такава изгодна оферта всеки би изоставил всичко.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каква е тази постановка тогава със отворената кола ? Вие така ли изведнъж решавате да отидете в чужбина- дори не си вкарвате колата в гаража? Някой нещо будалка,ама ще излезе след време истината за големия бизнес на Кирови.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
При едно подслушване на родата и служителите на Киров и проследяване от къде е звънял , ще се изясни кой кого разиграва в този театър.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е предизборно мероприятие срещу БСП...