Стреляха по жената и детето на варненски бандит

За щастие 36-годишната майка и 11-годишният й син оцеляха
15 дек 2009 20:35,
77
Стреляха по жената и детето на варненски бандит
Снимка: БГНЕС

Поредна стрелба вдигна на крак служителите на МВР във вторник вечерта.

36-годишна жена и 11-годишният й син бяха простреляни пред дома им в квартал Виница във Варна.

Те са откарани в шокова зала на болницата „Св. Анна” в морския град.

Жената е с наранявания в областта на ребрата и лопатката, а детето – в бедрото.

Състоянието и на двамата пострадали е стабилизирано.

По-късно стана ясно, че жената и детето са съпруга и син на 40-годишния криминално проявен Ивайло Паунов от Варна, познат още като Джованито.

Сигналът за стрелбата е подаден в 16:30 часа.

По данни на полицията нападателите били двама, облечени с тъмни дрехи и избягали веднага след стрелбата.

В момента на входовете и изходите на Варна са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Джованито или Иван Георгиев Паунов, известен и като Ивайло, е познат в престъпните среди.

Занимава се с кражби на коли, както в България, така и в чужбина, а също така и с наркобизнес.

През януари 2003 година при съвместна българо-испанска полицейска операция в Мадрид е разбита групата на друг български бандит - Константин Рогов-Рогача, специализирана в трафика на крадени коли.

В групата участвал и Джованито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
31
 
! Отговори
ОДИСЕЙ преди 14 години
Знае се, че човека се занимава с кражби и нарко-бизнес и си работи необезпокоявано. Има си жена и детенце - да са му живи и здрави. А всички останали понеже сме явно много глупави, ще ни пукнат от глоби и наказания ако не си плащаме здравните вноски.
34
0
 
31
 
! Отговори
edno mnenie преди 14 години
hotel casablanka vav vinica se slavi kato hotel na krimi kontingenta...i e vazmozhno tezi obiavenite za nacionalno izdirvane ..dvamata krokodili ..da sa otishli tam ..i neshto da sa se skarali s jovanito..i zatova e imalo garmene...policiata da sabira tochkite..
33
0
 
31
 
! Отговори
друг преди 14 години
до Анонимен @31"руско турската мафия"да се чете"американско - туската мафия" Сърдечни поздрави!И поумнявай по-скоро. Успех в поуняването!
32
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това на 8ми за италия не е вярно.там не ги убиват,там направо ги циментират живи.
31
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами така е който не се подчини на руско турската мафия да започнат масови криминални деяния в цялата страна, получава от мафията предупреждение.Супер ... кръгове от фирми си имат БСП и ДПС започнаха изведнъж масови криминални истории в цялата страна. Ето това беше статукството от 8г. им управление.
30
0
 
31
 
! Отговори
друг преди 14 години
до 28 userКакъвто бащата, такова и детето.Сега ако е мила душича, утре готов бандит.
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
варна-умалено копие на бандитският петербург.който е гледал сериала разбира отлично.
28
0
 
31
 
! Отговори
user преди 14 години
Когато тези по които стрелят, пируват по различни СПА, курорти в чужбина, карат луксозни автомобили и ограбват бедния и работлив българин, никой не пише. Когато следва да си понесат последствията от този охолен живот, реват ама те стреляли по тях. Има една поговорка лакомо дупе кръв _ере. Жалко за детето.
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 8 в голяма грешка си ,убиват и още как ,тези истории които разказваш са за филмите от 20те години.В момента въобще не стоят така нещата.
26
0
 
31
 
! Отговори
София преди 14 години
брей никога не съм ходим във Варна, какво ли има там
25
0
 
31
 
! Отговори
Друмников преди 14 години
Once upon a time in the WestТам сме в момента.
24
0
 
31
 
! Отговори
МИМАДЖИЯ преди 14 години
ВАРНА СИ Е РЕАЛЕН БАНДИТСКИ БИГ БРАДЪР.ВСЕКИ ГЛЕДА И ЗНАЕ,НО НЕ КАЗВА НИЩО.ГРАД НА СОЦИАЛНО-БЕЗОТГОВОРНИ,НИСКОЗАПЛАТЕНИ ВОАЙОРИ.
23
0
 
31
 
! Отговори
Онанимен преди 14 години
Доколкото разбрах от друго място тъмните дрехи са били анцуК "Адидас"! Както знаем обаче в Бургас хората облечени в такъв анцуК стават беСмъртни! Значи престъпниците са били добре подготвени и са от БургаС.
22
0
 
31
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
А после МВР бездействало - нищо подобно то работи ден и нощ, съставена екартотека и се следят всички творчески изяви, физическото и духовно израстване на нашите родни бандюги...
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
в сладуранската варна много отдавна се спазват различни правила от официално обявените и който живее тук го знае добре.абе нов световен ред направо.и само наивниците продължават да вярват,че официалните власти пазят правата на обикновенните честни граждани.то даже власти си няма,има едно огромно оплетено отровно кълбо,неспазващо никакви човешки принципи.абе ла пиовра ви казвам...
20
0
 
31
 
! Отговори
Noname преди 14 години
Много правилно! Трябва да не се закача подрастващото поколение. Нека да има време за укрепне и заякне, и когаро поеме по широкия бял свят рамо до рамо с тате, тогава ще се гордеем , че сме си отгледали от малко боклуче, голям и красив ***.Има една мъдрост, за която се сещам в подобни ситуации : Крушата не пада по-далече от дървото.Дано да греша, но ..... съмнявам се.
19
0
 
31
 
! Отговори
Друмников преди 14 години
Алооууу, "око за око, зъб за зъб" е от Стария завет. В Новия е казано "Ако ти ударят едната буза, обърни другата." :-)))))))
18
0
 
31
 
! Отговори
Незнам преди 14 години
И какво следва от тази информация - замесен в наркотрфик, кражби на коли и т. н. и човекът се разхожда на свобода. Ами да ги бяха затрили на кого му пука за близките на крадец!!! Той трябва да е в затвора !!!!!
17
0
 
31
 
! Отговори
kj преди 14 години
Да ги гръмнат всичките на куп,че никой няма нужда от такава ***.С какъвто се събереш такъв ставаш /за майката/,и крушата по-дълеко от дървото не пада.Така че не ми пука за тях
16
0
 
31
 
! Отговори
Noname преди 14 години
А може би точно жената и детето, за да усети на 100 % това което е сторил на някой друг.... То верно че "кризата" ни върна в птрви клас, но "Око за око, зъб за зъб" е било в едни доста по-далечни и мъжки времена.