Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?

Пуснаха Големия Маргин от ареста, доказателствата са недостатъчни
14 яну 2010 13:13,
112
Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд освободи от ареста Красимир Маринов - Големия Маргин.

Магистратите му определиха мярка "подписка", след като обявиха, че събраните доказателства по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков са недостатъчни.

При разпитите на свидетелите само един споменал името на Маргина.

В съдебната зала стана ясно, че Боби Цанков не бил споменавал пред родителите и съпругата си, че е плашен със смърт от братята Маргини.

Адвокатите от кантората, на която Боби Цанков бил клиент, също са заявили, че радиоводещият не е споделял, че се страхува за живота си.

Репортерка от в. "Уикенд" дала показания, според които Боби Цанков й уреждал интервю с Големия Маргин.

Решението на съда е окончателно.

По-рано срещу Красимир Маринов бе повдигнато поредното обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Още по темата

„Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици”, отсече пред магистратите той.

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?, попита съда Красимир Маринов.

Големия Маргин каза още, че не познава Боби Цанков.

„Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси“, каза той.

По отношение на това, че Цанков се движел с охрана, Маргина беше лаконичен:

„Аз като човек с охрана мога да кажа: много хора са с охрана, за да бъдат интересни“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
простак преди 14 години
Бойко, направи услуга на България и на Европа - оттегли се!
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Красимир Маринов - Големият Маргин ще бъде задържан за 72 часа по новото обвинение - за организиране и ръководене на престъпна група, което беше повдигнато днес. Това каза градският прокурор Николай Кокинов
89
0
 
0
 
! Отговори
hohoho преди 14 години
Осъдителни присъди няма, ама има новогодишни бонусчета!
88
0
 
0
 
! Отговори
6opa преди 14 години
axxaxaxa qzak za mediite i vesnicite koito izpisaxa tolkova mnogo za ne6to na koeto mu se znae6e kraq i to be6e 4e margina nqma da vlezne v zatvora.pone da bqxa pisali za obiknovennite xora i tqxnite problemi a ne za jivota na toq ***.ako o6te ne ste se obedili 4e balgaria e nai prodajnata darjava e eto o6te edin primer.nqmalo dokazatelstva xaaxxa moje li i malkite deca da go znaqt margina i s kakvo se zanimava a na6te organi na reda da kajat 4e nqmat dokazatelsva.
87
0
 
0
 
! Отговори
шерлок преди 14 години
Интуицията ми подсказва че Маргина ще бъде обвинен и за резила на Желева,някак си във времето съвпадат нещата.
86
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
до 83 ами те не са го хванали още ... ка да го пуснат :):):):)
85
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Пфу!Бях се басирал, че в петък ще го пуснат поради калпав обвинителен акт :(
84
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
това е най-лесното. Ала оставени на произвола един друг ще се ипотрепем ... може би си си набелязал някого ;-)
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това се и очакваше.Сега остава да пуснат и брат му.
82
0
 
0
 
! Отговори
853211 преди 14 години
Ами Красьо Черничкия за какво е кадрувал толкова време в съдебната система, ако не може един Маргин да се пусне срещу подписка?
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В едно обаче е прав Маргина - наистина много хора са с охрана за да бъдат интересни. Тая охрана е само да се правят на важни, не могат да те спасят. Те американски президент утрепаха, охраняван от една камара служби, па 5-6 яки момченца ли ще те спасят...Ако те нарочат за ликвидиране - ще си те утрепят, рано или късно - със или без охрана.
80
0
 
0
 
! Отговори
aAaAa преди 14 години
нищо неочаквано ...отново лъсна поредния плосък ПР трик, който не впечатлява вече и бабите на село. Взе да става досадно вече ...
79
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
За да осъдиш някого по съвест трябва да имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА. Ала Българските Служители са НЕГОДНИ и НЕКОМПЕТЕНТНИиии да произведът дори едно КАЧАСТВЕНО обвинение подкрепено с ДОРИ ЕДНО НЕОПРОВЕРЖИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО. Вижте кандидата ни за еврокомисар и от там съдете за по-нижшите чиновници ... КРЕЩЯЩА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!!! МОРАЛ, МОРАЛ и ЦЕННОСТНА СИСТЕМА липсват на 95% от ЧИНОВНИЦИТЕ ... те това е огледалото на т.н. ОБЩЕСТВО, което по своята същност е същото ... за съжаление ...
78
0
 
0
 
! Отговори
bryqn преди 14 години
България е скапана от корупция, лъжи, кражби и всякакъв друг вид престъпления.За 20 години едно читаво дело няма завършено. Осъдителни присъди има само за *** и дребни кокошкари. И те всички са пробация или някви други смехории. Плюйте на такава съдебна система и на такава държава.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е като не гласувахтеза БСП и ДПС вижте какво става сега .
76
0
 
0
 
! Отговори
кратунка преди 14 години
Братчеда разбойко тиквата ще бори ОРГАНИЗИРАНАТА престъпност???? Уаха-ха-ха-ха-е нема такъв виц! ВСе едно дон цеци да бори джебчийството! Ако на прокурори и политици се плащаше за свършена работа-да са измрели от глад и студ досега!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
shumaher преди 14 години
ot samoto na4alo si li4e6e 4e obvineniqta sa plitki.....sled tazi izdanka nadqvam se da ima ostavki ve4e omraznaxa mi golite obe6taniq na nekadarnici
74
0
 
0
 
! Отговори
Ай сиктир! преди 14 години
Стига с тази пародия! Това държава не става... Може ли такъв БАНДИТ да не е още осъден на 4 доживотни и 4 смъртни?!!
73
0
 
0
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
Борисов и неговото правителство се самозарива в *** все повече. След 3 години обстановката ще е по-зле и от тази с царя. Пред ЕС се изложихме здраво с оная Желева а и с това хептен. Борисов ако беше умен щеше да ги задържи тия и да се стигне поне до някъв смешен процес, след който пак ще ги пуснат ама поне да се направи че е направил нещо пред ЕС, а той нашия тъйкато е приятел с мутрите в България, няма как да го направи дори и да иска.
72
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Тез прокурори с раб факултети ли са?Навремето тез дето ги мързеше да бачкат ги пращаха по раблинията да са отърват от тях че преат на другите на бачкат.