Пак прибраха Маргина, отмениха му подписката

Това е необяснимо!, възропта адвокатът му
21 яну 2010 14:25,
116
Пак прибраха Маргина, отмениха му подписката
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд постанови наново задържане под стража за Красимир Маринов – Големия Маргин, по обвинението за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Освен Маринов, в ареста остават и другите обвиняеми – Милен Алексиев и Стефан Бонев – Сако.

На 17 януари Софийският градски съд освободи Маринов и Алексиев срещу „подписка“, а на Стефан Бонев наложи постоянна мярка „задържане под стража“.

Магистратите гледаха мерките им при закрити врати.

На излизане от залата адвокатът на Големия Маргин – Трендафил Трендафилов, не пожела да коментира мярката на клиента си с думите:

"Това е необяснимо!"

Адвокатът на Сако – Марин Марковски, каза, че по делото не са използвани специални разузнавателни средства (СРС-та), а прокуратурата се е позовала на показанията на четирима анонимни свидетели, на двама обвиняеми по същото дело, както и на Тихомир Георгиев, известен с прозвищата си Тишо, Боксьора и Доктора.

Георгиев е свидетел срещу Големия Маргин и по обвинението за подбудителство към убийството на Боби Цанков.

По този повод Марковски нарече Тишо дежурен свидетел на прокуратурата и отсече, че днешното решение на магистратите е незаконно.

„Умните прокурори аплодират правилните актове на съда, а неправилните не ги коментират",  така градският прокурор на София Николай Кокинов коментира развоя на събитията.

Според Кокинов аргументите на прокуратурата били убедителни и при гледането на мярката от градския съд в неделя, но председателят на съдебния състав тогава ги разчел по различен начин.

Градският прокурор уточни, че са разпитани още свидетели, които не са членове не групата, а по делото са приложени СРС - нещо, което беше отречено от адвокат Марковски.

Кокинов отрече Тихомир Георгиев да е сключвал споразумение с прокуратурата срещу показанията си.

Запитан защо Тишо сам е поискал да остане в ареста, градският прокурор отговори: „Не съм му родител, нито настойник, може би му харесва“.

Николай Кокинов каза, че очаква още арести във връзка с групата за наркоразпространение.

Според събраните доказателства Николай Маринов – Малкия Маргин, не е участвал в престъпната схема.

Малкия Маргин все още се издирва във връзка с убийството на Боби Цанков, каза градският прокурор, без да уточни дали действията по залавянето му са на територията на страната, или и извън нея.

Dnes.bg припомня, че на 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на Красимир Маринов – Големия Маргин, по другото му обвинение – подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако, се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви тогава градският прокурор на София Николай Кокинов.

На 17 януари обаче Софийският градски съд освободи Големия Маргин срещу „подписка“ с мотива, че няма достатъчно доказателства за задържането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
bolen преди 14 години
маргина е болен има херния,дископатии и други болести,оставете го намира човека той е немощен слаб,само ми е чудно как е успял да стане от инвалидната си количка----да не е бил загубен на острова където са правени снимките на сериала-lost???? разберете с болни и немощни хора не се занимаваьте
91
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
те това искат да ги псуваш па те да си крадат!Никак не им пука от псвните ти!Псувай си те пак ще крадат додето има мухльовци като теб да псуват само...
90
0
 
0
 
! Отговори
margarin преди 14 години
маргина е болен има херния,дископатии и други болести,оставете го намира човека той е немощен слаб,само ми е чудно как е успял да стане от инвалидната си количка----да не е бил загубен на острова където са правени снимките на сериала-lost????
89
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
А така, кажете имената на всички свидетели срещу мафиотите! Па и снимки може да им праснете. Много ми е чудно как на анонимен свидетел се допуска да бъде узнато името.
88
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
тук има 6 милиона балъци!Другите се изнесоха ....
87
0
 
0
 
! Отговори
ivanov,sliven преди 14 години
da ne bi margina da e drebna riba,i samo da ni zalagvat s nego.
86
0
 
0
 
! Отговори
яд ме е преди 14 години
значи ние ще плащаме данъци а некви *** грозни и стари моми ще ни крадат и ще си копуват коли и къщи,псуете ги на умрело тогава,техната вера...........
85
0
 
0
 
! Отговори
маргарин преди 14 години
а мургина, тая ***,него кога щте приберете и ще му поискате обяснение,е... наглеците. и знам че мургина е жена-по скоро жена мъж
84
0
 
0
 
! Отговори
зоро преди 14 години
A Доган, Станишев, Р. Овчаров..Петков, кога ще ги видим зад решетките ?
83
0
 
0
 
! Отговори
Гугуткова преди 14 години
Не се излагай, бе. Мургина е жена. Толкова милиони е източила, че трудно ще си представиш цифрата.
82
0
 
0
 
! Отговори
Маргина мой чорап преди 14 години
Стига ни занимавахте с тоя слуга бе!
81
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 14 години
Айде мутрички на топло!
80
0
 
0
 
! Отговори
Пора преди 14 години
Бандитите в затвора.
79
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Никакво спокойствие за бандитите,ако не им харесва да се жалват в Страсбург.Роко е осъдил държавата затова,че съда е забавил присъдата,и тия убавци това искат забавена присъда-вече четвърта година-осъдена държава.
78
0
 
0
 
! Отговори
маргарин преди 14 години
а мургина,него кога ще приберете?
77
0
 
0
 
! Отговори
Svetlio_8787 преди 14 години
cheta i ne vijdam nqkoi svesten komentar da mu se prusne surceto vlez izlez gluposti na tarkaleta za6to smqtate che kato sa vutre ne6tata 6te se opravqt i durjavata shte izlezne ot krizata i si4ko 6te e rozavo ?????????? ima treti 4ovek koito vkarva vsi4ki vutre i shte zavzeme si4ko bez mnogo da se vdiga shum i tova e shte doidat novi barovci s kolite i shte e pak su6tata pozior6tina neochakvaite promeni
76
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
представяш ли си какво може да стане ако така, само по подозрения, започнат да ни избиват???а колкото до доказаните престъпници - на тяхно място идват други, за да управляват "бизнеса" - Докато ИМА престъпен "бизнес" ще ИМА и престъници който да го управляват. Докато ИМА държавна собственост ще ИМА и политици които да се стремят да се облагодетелстват от управлението й. Или както го каза преди около 20 години Влади Въргала: Докато има балъци ще има и далавера ...
75
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
За какво да ги вадят, то е от ясно по-ясно, че всичките така наречени босове на мутрите да ЧЕНГЕТА, вербувани от ДС и подчинени на Бивши или наследени началници на ДС. Прибират ги, за да им опазят живота от убийците на конкуренцията. Застреляните 150 човека са красноречив пример за грешки в системата или са своеволия на потърпевшите.
74
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Обяснимо е, обяснимо - спрял е дап лаща дневната такса "свобода".Не мога да разбера в каква държава живеем - връщайте смъртното наказание - и щом тия Маргини са толкова опасни - разстрелвайте ги и въпросът се приключва - баси демокрацията, баси хуманизъмът, баси човешките права.Всичко в градацията на престъпленията от дребен крадец на горе, човешки права не може да има.
73
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
То бива ама някои хора вече се *** до N та степен.Защо някои хора не извадят досиетата на братя маргини.И без това ги направиха на магарета.Покажете на хората за какво става въпрос.Защо се криете бе другари.Или сега чичо пак ще стане виновен.Да ама не както казва бай Петко.-