Акция на МВР и НАП във Велико Търново

Цветан Цветанов: има теч на информация от Митниците и НАП
17 фев 2010 11:10, Красимир Ангелов
37
Акция на МВР и НАП във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

Операция на МВР и Националната агенция за приходите е започнала тази сутрин във Велико Търново.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов преди заседанието на правителството.

Акцията е за източване на ДДС.

Извършват се обиски на места в града, като до момента са проверени пет адреса.

Трима данъчни служители ще бъдат задържани, съобщи още министър Цветанов.

По думите му в митниците и в НАП има голям теч на информация и злоупотреби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
35
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Нищо ново под родното небе!
35
8
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Цецко стига си писал минуси, отивай да работиш, че имаш доказателства да събираш, в четвъртък ще се гледа мярката за неотклонение на Петров. Тука нямаш какво да правиш, тук мафия, все още няма. Докато не ви проработи поправката в закончето. Тогава може и хората, които четат и коментират новини да се окажат "октоподи".
34
10
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
И още нещо, г-н Цветанов. В демократичните държави, така се случва - информацията тече, но по - важното е каква информация тече. В тоталитарните държави тече само контролирана информация, знам че ви се иска, но няма как.
33
12
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Всичко тече, г-н Цветанов.Цялата ви концепция, също пропуска и партията ви ще започне да изтича.Искате да си отсечете сами опашката ли - световния опит сочи, че не става.Първите, от които изтича информация сте Вие и г-н Борисов, и то шуртите директно през новините.
32
8
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Проверете и НАП -Габрово.Там положението е трагично.Данъчните са корумпирани и недосегаеми
31
8
 
39
 
! Отговори
търновец преди 14 години
Как само трима са задържани?? Там трябва да бъдат сменени 50% ......
30
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да проверят оня мазник Рашев кметчето.Че той за 2 мандата окраде пари колкото за 2 стадиона Маракана
29
8
 
34
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Шефа на АКБ форес не може да краде ако не му позволи някои всички далавери минават първо през министърпрецедатела и след неговото ододрение се изпълняват разбира се с комисиона.
28
17
 
34
 
! Отговори
Стига глупости! преди 14 години
Костовистите са сектанти.Те не могат да разберът каквото и да е.Те се молят в транс на техния гуру Гаргамел.Никой от реално разсъждаващите не твърди че Гаргамел е окрал всичко.Той окраде една не малка част,не всичко.И забравете за сини,червени,жълти и бенбени - всичко е параван.Може би 20 години са ви малко?Но който няма мозък,той няма да има и след 200 години!
27
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако си навътре в нещата ще знаеш ,че в приватизацията се облажиха най много комунистите чувал ли си за АКБ форес и неговия велик бос приватизирал няколко завода .Стига сме писали глупости виж какво направиха Германците вот едно СД с сметки в Лихтенщайн влезнаха над 100 милиона в германската хазна а тук от сумати акций какво ставна колко пари събраха по добре да бяха правили акций с СМС повече ефект щеше да има.
26
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво се случва с Доган,Станишев и Сакскрадливски?Защо сте коалиция с Гаргамел?Преди изборите обещевахте щедро,а сега ни хвърляте прах в очите с акции срещу малките мишоци!
25
22
 
36
 
! Отговори
ДО ОТО преди 14 години
КОЕ Е ПО-ЛОШО ОТ 45 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА БКП?ЕДИНСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕТО НА КОСТОВ!
24
11
 
34
 
! Отговори
н1 преди 14 години
ДО-НАсможе би трябва да уточниме че става въпрос за последните 20г.И.К. е бащата на масовата касовата и всички видове приватизации (ГРАБЕЖИ) той продаде България това малко престъпление ли е?
23
8
 
40
 
! Отговори
велико преди 14 години
Ама, не е лошо и общината да запечатат и да проверят кмета Рашев. Най-голямата мафиотска тиква в Търново.
22
10
 
33
 
! Отговори
НАс преди 14 години
И на децата е ясно ама тези дето пишат за КОСТОВ го иронизират като го представят за черенпетър виновен за всичко и пенсиите намали и парите взе !
21
9
 
38
 
! Отговори
do 15 преди 14 години
Научи БЪлгарски!!!Когата Първанов даде обяснение как така се оказа млад милиардер тогава ,и Цветанов ще даде обяснение за някви си апартаменти които много ме съмнява да са 5!!!
20
9
 
44
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
истинските виновници за този 65г грабеж е заслуга на червените барони и кардиналите от ДС!Чети бе човек какво пишат западняците по този въпрос!кой извърши заменките с гори..къде строи брата на станиГей и как се е снабдил с тези терени край морето..кои са кредитните милионери в Б-я,,Нещо западняците не споменават Костов а все дойновци, лукановци,станишевци..бокови..манджуков..захариев..ветков..геров..Нека видим децата и внуците на членовете на ЦК на БКП какви са днес и какъв бизнес въртят!как гоц
19
8
 
36
 
! Отговори
Б преди 14 години
Е ти пък сега откъде имал не виждаш ли ,че всички имат богати приятелчета да им помагат безкористно ! Аз на тебе ти на мен ти нямаш ли приятели да ти дадът някои друг милион назаем ? Аз също нямам ама щото съм смотан и ***
18
15
 
41
 
! Отговори
н1 преди 14 години
ДО-ОТОНапълно те подкрепям И В А Н К О С Т В е най големият престъпник той продаде България на безцениица трябва да понесе отговорност за този ГЕНОЦИТ спрямо Българският народ.
17
10
 
42
 
! Отговори
ВЕЛИКО ТЪРНОВО преди 14 години
БРАВО ,НАПИШЕТЕ УТРЕ ИМЕНАТА ДА ГИ ВИДИМ ПА ЩЕ ПРЕЦЕНИМ ДАЛИ СА ХОРА НА ИЦО ПИЦАТА ИЛИ БИВШИЯ ШЕФ НА НАП В.ТЪРНОВО -ЕВГЕНИ СТОЕВ ДЕТО ОБИКОЛИ ВСИЧКИ ПАРТИИКИ И СЕГА Е ГЕРБЕРСКИ ДЕПУТАТ ,КОЛКО ЛИ Е ПРИКРИВАЛ И ТОЙ