Пуснаха на свобода четирима закопчани при "Педофилите"

Според съда те само гледали порно, не го разпространявали
Обновена: 25 окт 2010 20:18 | 25 окт 2010 20:16,
103
Пуснаха на свобода четирима закопчани при "Педофилите"
Снимка: БГНЕС

Софийският районен съд пусна срещу подписка четирима от задържаните в рамките на операция "Педофили".

Те са обвинени в теглене и разпространяване на порнографски филми и снимки с деца на възраст между 4 и 7 години. Прокуратурата твърди, че Петър Kачов,  Иванко Иванов, Калоян Демов и Петър Георгиев, който е съдебен заседател по делото срещу Златко Баретата, не само са гледали детско порно, но и са разпространявали такива материали.

Още по темата

Според съда обаче няма данни, че те са разпространявали, а само, че са гледали материалите, поради което ги пусна от ареста.

Решението може да бъде обжалвано пред Софийски градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бинго. Докато неграмотната маса взема решения въз основа на емоцията или поради 20 лв. и 3 кебапчета, а не от опит - да. Аз някак си не съм съгласен с продуктите от моя труд да се разпореждат неграмотници с идеята, че знаят по-добре от мен. Ако знаеха, нямаше да им трябват моите средства!
78
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе не схващаш. Не са *** ни едните ни другите. Просто се прави цирк. Зрелища за масите. Хляб и зрелища, та да не мислят за друго. Ей за това се съмнявам, че тия са точно '***'. Може да са болни в главата, ама за да станат '***' се иска много повече, дето май го е нямало ...
77
0
 
7
 
! Отговори
някой преди 13 години
Значи стигнахме до извода, че всички ние заслужаваме да живеем в такава държава защото сме прости, злобни и неблагодарни.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съгласен. Българският народ в болшинството си е злобен, неблагодарен и ***. За доказателство ми е достатъчно да видя злобното хихикане на тия, дето не са внесли лев осигуровки, но сега викат "осанна", като искат да приберат парите на тези, който са внасяли редовно.
75
1
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
да, бългаският народ е виновен за всички беди в тази държава!!! Българският съд иначе е един независим съд, които служи на този неблагодарен и *** народ!!!!!!!!!!! Ще повърна!!! ПО този начин 20 години една банда престъпници вменяват вина на простия български народ за всички му несгоди.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, аре само един много *** въпрос. Става ли? Колко дела има изобщо заведени и стигнали до съд за някое от поръчковите убийства последните 10 години? А? Ето ти нещо, върху което да помислиш. Елиминирахме в този казус съда, нали? Хайде със здраве!
73
1
 
7
 
! Отговори
majorski преди 13 години
Пич...ако е така с подкупите...сманипулирането на доказателства от "печени съдий" .....и такива *** като тези се измъкват и си живеят на свобода .......ами нещо куца в тази система .....и требва да се промени...логично нали ...Аз ти го казах и преди ....до сега нито един преступник в затвора ......Е НЕ ВЕРВАМ НА ТАЗ СИСТЕМА ...те полицаите са ***,прокурорите са *** , немскатаполиция са ***, абе и аз съм *** ...само съдийте са нормални в таз идиотска страна
72
2
 
7
 
! Отговори
някой преди 13 години
Точно корумпирана съдебна система е в основата на цялото падение на тази пропаднала държава!!! Какви реформи могат да се правят от ПЕРСТЪПНИЦИ???? КОЙ ЩЕ РАЗБИЕ МАФИЯТА, КОЯТО РАЗРУШИ ДЪРВАЖАТА? НЯМА КОЙ!!!! И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ СЪД Е ЧАСТ ОТ МАФИЯТА. БОГ ДА ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ!
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
О, това важи и за много други, не само за съдиите. Обаче каквито сме си злобнички като нация - ей на, ще се изядем, ама доказателства дали има? а? не е ясно, но са виновни, нали? Господ ще ни накаже всичките. Все някой го е пожелал и за мен, и за теб.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе я ти ми обясни един казус от 1-та световна война. аре стига глупости - осъдиха ли го? да! ето ти ги защитните механизми, за които говоря.
69
0
 
5
 
! Отговори
???????????????????? преди 13 години
Добре господен многознайко и защитник на независимият ни съд , обясни ми казуса с убития във Франция студент от неговите двама приятели . Как Гренските служби събраха неоспорими доказателства за убийците а тук в БГ се опитваха всячески да ги изкарат даже жертви. Добре , че се намеси Франция и оказа натиск та истината да възтържествува. Колко съда си дадоха самоотвод а...? защо ли аааа ....? за липсата на доказателства ли....?
68
0
 
4
 
! Отговори
majorski преди 13 години
Само едно искам да добавя....тези съдий...и тези ***...нека се молят да НЯМА Господ...щото ако има.....и ако той се вслуша в молбите на бедния български народ.....
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе пич, само съдиите ли ловят с подкупи? Аре не се прави на ущипана мома! Проблема е не само че еди кой си взема подкуп. Не всички вземат, има си механизми, може да се обжалва. Ама като омаскариш доказателствата от самото начало (а дали е неволно, нали не са ***?), тогава какво правиш?? Ами всеки по-печен адвокат ще ги измъкне и БЕЗ да подкупваш съдии, щото няма доказателства просто! Та така, на много нива има подкупи и на всяко едно могат да се измъкнат! Ама като няма доказателства-няма бе
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Корумпирана е не САМО съдебната система. Но за това са нужни реформи и доказателства, доказателства, реформи, труд! А не медийни изяви!
65
2
 
3
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
Пич ТУКА НЕМА ДЪРЖАВА....И няма такова нещо като ЗАКОНИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ....тука има съдийска мафия...те ги ловът с подкупи....и пак невинни ги изкарват...абе недей така бе ...аз те разбирам какво ти се иска да буде нашта съдебна система ...ама тяне е това което ти се иска ......
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не бе, казах кого имам за ***, не разбра ли? :D
63
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 13 години
Като гледам как убиици, крадци и мощеници си живеят недосегаеми в тоя *** България... мислиш ли че това е държава, в която има закони??? Няма друга такава скапана дупка като България и главната причина е в корумпираната съдебна система!
62
2
 
3
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
абе ти и германците ги имаш за идоти...а ? То вярно че в Германско за подобни неща се вкарва в затвора ...ама не и в България ...ние тука сме баш-башка ...и сме по умни и културни от тях ....за какво ли си губа времто
61
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами да ги задържат бе. И да съберат годни доказателсва според ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА. След това ако някой ги оправдае, е тогава ходи да ревеш! Но не реви, че има оправдани поради НЕСЪБРАНИ доказателства. Защото утре може да си ТИ! И в този същия форум да плюят по ТЕБ, тъй като са чули в автобуса, че си виновен!
60
1
 
5
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Тука в БГ ако си бивше ченге,съдия или син на татю близък с точните хора -излизаш свободен и невинен . Отвратен съм като си го помисля само. Защо мамка му съм се родил ва тая *** изродска страна.Тези тука с деца са се гаврили, а съда ги пуска .